Aktywne Wpisy

SunnO +96
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
annlupin +11
poprosiłam żeby mie horrory polecili to przyszedł jeden z drugim i mie namawiają dramaty oglądać a ja za słaba psychicznie jestem na takie filmy o życiu prawdziwe ja sobie wolę potwory jakieś pooglądać dla relaksu

źródło: image_picker_8964261B-B731-411D-BCBF-9A0394C48D3A-15730-000007C32006B8EE
Pobierz@Glikol_Propylenowy: nie jestesmy w stanie wygrac cena lub jakoscia z konkurencja -> zbanujmy import
mega zasadne, nie ma co
@klamkaodokna:
Po czym wchodzi janusz przemysłu i sypie sól drogową do jedzenia. Albo sprowadza przeterminowane konserwy które miały iść do utylizacji.
Jeśli dzięki temu mamy tanie jedzenie to chyba dobrze nie? Nie powinniśmy tego zabraniać w końcu wygrywa się ceną albo jakością.
Komentarz usunięty przez moderatora
Tu jest podobnie, to nie tak że rolnicy się rozwinęli, po prostu nie zbankrutowali tylko najbogatsi ¯\(ツ)/¯
@KosmicznyNalesnik: i tu juz niech rynek zdecyduje. jakos wiekszosc ludzi nie zywi sie pizzami familijnymi z biedronki ani na diecie czokoszkowej wiec kieruja sie nie tylko cena
@andbatros: a na kogo głosowali?
Na pis który zgodził się na narzucane przepisy z UE.
Na pis, który zgodził się i na import zboża
W krajach takich jak Belgia, Niemcy czy Francja protesty zablokowaly transport drogowy, generujac ponad 24h opoznienia.
Dzis, w czasie trwania protestu, przejezdzalem przez Kostrzyn pod Poznaniem, co zajelo mi blisko godzine. Nie mam jednak za zle nikomu, bo - w mojej ocenie
Oczywiście protest przeciwko wpuszczaniu niższej jakości zboża i pożywienia, niż
źródło: co-to-sa-sinice
Pobierz