Aktywne Wpisy

okoboji +187
Ale chłop ma lipę.
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło
Dwójkę dzieci do utrzymania + botoksowana żona. No i swój bebzol też musi napełnić.
Fazolandia dno, kanał youtube olał. Ale wraca myśląc, że będzie jak 5 lat temu, kiedy był prekursorem w swoim rodzaju podróży.
Aktualnie youtube podróżniczy jest przeruchany, wszędzie to samo.
Skończy się pewnie tak jak kiedyś podczas podróży z Sanderką robił zrzutkę na ewakuację bo nie miał jak wrócić do domu a Sanderce się znudziło

julia-kuterska +272
Nie oszukujmy sie: każdy z nas tak chciał zrobić w dziecinstwie #trzecieoko #dziwniesatysfakcjonujace

Takie poranne #chwalesie
Stan deweloperski - niby nic wielkiego ale cieszy, szczególnie że decyzja o kupnie działki i budowie została podjęta pod wpływem impulsu i nie miałem bladego pojęcia jak zabrać się do następnych etapów i wszystko ogarnąć. A wyszło znośnie :)
Kosztowo szkoda gadać - mogłem dalej wynajmować i zamiast tego co mam jeździć nową S klasą ( ͡º ͜ʖ͡º) ale przynajmniej swój kąt będzie.
Nie oszukuje się i wiemy, że teraz czeka mnie najgorszy i najdroższy etap ale odwrotu nie ma :P
Jak chcecie to plusujcie to Was zawołam może pod koniec roku, może na wiosnę jak już posadzę cztery litery na właściwej kanapie.
#budujzwykopem #remontujzwykopem #budowadomu #budowa #gownowpis #dom #mieszkanie
źródło: temp_file5496295762266752147
Pobierz@Atari_65XE niektóre pokoje są mniejsze, inne większe ale na salonie nie oszczędzalem. Z jadalnia i aneksem ma prawie 50m
źródło: P_20170720_161938
Pobierzźródło: P_20170721_231155
PobierzBudowanie domu łatwe nie jest, ale gdy się już wprowadzisz to satysfakcja wywali poza skalę.
śmiało cement lać, do 7 cm grubości poszło
@Grzegiii zielone, elementy w kuchni też będą pod kolor
źródło: temp_file7523284310623250197
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Drzwi drewniane wejściowe u nas robiące za tzw back door do ogrodu