Wpis z mikrobloga

@kazal: Raczej trzecie miejsce, bo pierwsze ma zawsze ona a drugie psiecko. Poza tym jak jest walnięta co jest bardzo prawdopodobne to beciak będzie musiał jeszcze wyprowadzać pieska na spacery i płacić za weterynarza, gdy księżniczce się nie będzie chciało. Pieski to można mieć gdy mieszkamy w domu i z dala od centrum miasta, bo piesek to duża odpowiedzialność.
  • Odpowiedz
Poza tym jak jest walnięta co jest bardzo prawdopodobne to beciak będzie musiał jeszcze wyprowadzać pieska na spacery i płacić za weterynarza, gdy księżniczce się nie będzie chciało.

@Nowystaryziel: klasyka, ale za to story na instagramie będzie zawalony foteczkami jej z pieskiem jak akurat zechce jej się z nim wyjść
  • Odpowiedz
@majk-kampi: Dlatego współczesny świat schodzi na psy, bo ludzie przestali nazywać głupotę głupotą. Jak przyjdzie imigrant czy tam nawet jakiś lokalny psychol i zgwałci kobiete, to nazwiesz to uprawianiem miłości w niespodziewanych okolicznościach? Nie, zło jest złem, głupota jest głupotą.

Ja nie chce wyrażać szacunku i taktu, ja chce nazwać rzeczy po imieniu. Gdyby, ta kobieta chciała tylko ostrzec osoby z alergią, to by napisała zdanie: "mam psa" i koniec.
  • Odpowiedz