Aktywne Wpisy

zwykly_szarak +334
źródło: 1000008426
Pobierz
moll +23
Prawie 13 lat z jednym awatarem i na przestrzeni lat coraz więcej p-----------k do postaci Małej Mi, bo nieeee, nie mogę po prostu lubić bajki Muminki, ja się na 100% utożsamiam z Małą Mi w wersji jej "popkulturowego" odbioru (który nie istniał w takiej postaci w momencie, kiedy wstawiałam ten obrazek na profilowe) i należy mi się z tego tytułu mniejsza lub większa analiza mojej nieskromnej osoby przez pryzmat postaci fikcyjnej plus
Zmieniać czy nie zmieniać obrazek profilowy?
- zostaw jak jest 65.6% (382)
- zmieniaj śmiało 9.3% (54)
- chcę budyń 25.1% (146)

@mirko_anonim: Czyli ten wpis to nawiązanie do jednego z mirków, gość jest w związku, a nie raz widziałam, jak na wykopie zachwycał się jakimiś dziewczynami z pracy i nie zauważyłam ani razu, żeby ktoś był tym oburzony. A w podobnych sytuacjach, kiedy to zajęta kobieta kimś się zachwyca, wykopki od razu świrują. Zresztą chyba zwróciłam mu kiedyś na to uwagę pod jego wpisem, to wpis po
Ile jest procent kobiet na wypoku, 20%, 30%? Nawet przy 40% i takiej samej zaciekłości faceci będą komentować 1,5 raza częściej.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie czuje się kompetentny w wypowiadaniu się za innych ludzi a powodów może być multum.
Na szczęście na mirko są nicki więc można dojść do źródła problemu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Usmiech_Niebios: Gdybym siedziała na kafeterii czy innym wizażu, to też by mi się nie podobały takie zachowania kobiet i pisałabym im o tym,
Dla mnie walka z wiatrakami zwłaszcza bez wskazywania konkretnych nicków.
@choochoomotherfucker: ale ja nie mówię że nie, to że jakiś temat cię zajmuje nie znaczy że zajmuje cię
aż musiałem puścić sobie ICH TROJE, ehh └[⚆ᴥ⚆]┘
@mirko_anonim: odpowiedz na pytanie czy to jest powazny zwiazek kryje sie w zdaniu wyzej