Wpis z mikrobloga

"blond aniołek z księgowości"

@mirko_anonim: Czyli ten wpis to nawiązanie do jednego z mirków, gość jest w związku, a nie raz widziałam, jak na wykopie zachwycał się jakimiś dziewczynami z pracy i nie zauważyłam ani razu, żeby ktoś był tym oburzony. A w podobnych sytuacjach, kiedy to zajęta kobieta kimś się zachwyca, wykopki od razu świrują. Zresztą chyba zwróciłam mu kiedyś na to uwagę pod jego wpisem, to wpis po
  • Odpowiedz
@Usmiech_Niebios: Zwracam tylko uwagę, jaka jest tendencja. Skoro niektóre wykopki wyzywają kobiety od "szmat" z byle powodu, to dlaczego nie robią tego samego pod wpisami mężczyzn, którzy są zajęci, a wzdychają do innych, albo wręcz przyznają się do zdrady? A jak już komuś o tym piszę, to - tak jak napisałam wcześniej - wpis potrafi zniknąć. Pamiętam też innego wykopka, który napisał, że jest w związku na odległość, ale nie
  • Odpowiedz
Widocznie nie zależy im na perfekcyjnym balansie wyzwisk. Tak samo jak MIrko nie jest zbalansowane 50/50 mężczyźni/kobiety. Były jakieś kafeterie gdzie balans był odwrotny ale nie kojarzę żadnego forum któremu zależałoby na idealnej równowadze w tego typu tematach i nie do końca widzę sens w dążeniu do niej.

@Usmiech_Niebios: Gdybym siedziała na kafeterii czy innym wizażu, to też by mi się nie podobały takie zachowania kobiet i pisałabym im o tym,
  • Odpowiedz
Gdybym siedziała na kafeterii czy innym wizażu, to też by mi się nie podobały takie zachowania kobiet i pisałabym im o tym, płeć nie ma tutaj dla mnie znaczenia.

Dla mnie walka z wiatrakami zwłaszcza bez wskazywania konkretnych nicków.

Przecież wypowiadam się też na wiele innych tematów.

@choochoomotherfucker: ale ja nie mówię że nie, to że jakiś temat cię zajmuje nie znaczy że zajmuje cię
  • Odpowiedz