Aktywne Wpisy
kontophone +251
daro1 +2
Jakie są Wasze doświadczenia z jazdą małym samochodem miejskim w segmencie A lub B z silnikiem benzynowym 1.0 - 1.2 na długich trasach? Mam tu na myśli jazdę drogą ekspresową albo autostradą kilka godzin i setki kilometrów. Mam VW Polo 9N z silnikiem 1.2 12V w benzynie z 2003r i tylko tak się zastanawiam co by się stało z silnikiem gdyby przez parę godzin jechać z prędkością 100-120km/h drogą ekspresową? Autostradą to
Ani ja, ani ty, więc co się ciskasz? xD
@eFieN: nikt nie miał wbite, przecież wtedy nasza-klasa miała szczyt popularności xD A rok później zaczęła upadać, po wprowadzeniu śledzika. Pomylił ci się 2008 z 1998
Jeżeli mieszkałeś w dużym mieście. Ja, podobnie jak >>połowa<< populacji Polski, mieszkałem w 15-tysięcznej miejscowości, godzinę jazdy pociągiem od miasta wojewódzkiego i poza resellerami artykułów z Wólki Kosowskiej, czyli tzw. "butikami", podstawowym źródłem ciuchów była właśnie giełda czy tam bazar (gdzie
@Alvarez17: w sumie tto stosunkowo niedawno #!$%@?ło ludziom i mają np ból dupy że ktoś nosi markową koszulkę z napisem XD wcześniej jak ktoś miał to git, a jak nie to też git i żyło się dalej
@Alvarez17: wut? to ubieranie się może mieć mentalność?
Pamietam jak w liceum bylem w tamrych czasach lansowalo sie na polowce lacoste czy tommiego.
Wiadomo, nie wszyscy, raczej dzisiejsze Oskarko-Bananki. Ale byly