Aktywne Wpisy
padzi +185
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
#mecz #ekstraklasa
To jest jeden z większych nieprawdziwych stereotypów w tej lidze. W gabinetach Lecha mówi się o Warcie, że to dla nich taki rosnący z roku na rok wrzód na dupie, zbędna konkurencja w Wielkopolsce, gdzie Lech chce mieć przecież pełny monopol
@PucamIzMercedesa: Ile jest ruchów kadrowych między Wartą a Lechem w ostatnich okienkach?
Jeden mecz na Bułgarskiej nic nie zmienia w tej sytuacji, że Warta z każdym sezonem staje się po prostu rosnącą konkurencją Lecha na każdym polu, i niewykluczone, że któregoś pięknego dnia jakaś "grupa kibiców z poznańskiej Wildy" ogłosi, że od dziś zaczynają samodzielną działalność i nie są już tylko fanklubem Lecha. Wtedy dopiero zrobi