Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki, mam pytanie dotyczące biurka do home office i grania.

Potrzebuję mega stabilnego biurka, do którego będę montować ramiona aktualnie na dwa monitory, a w przyszłości możliwe, że nawet na trzy. Aktualnie mam ramiona montowane bezpośrednio do ściany i dlatego nie miałem żadnego problemu, ale teraz nie będę miał takiej możliwości. Nie wiem czy wziąć biurko elektryczne czy z tradycyjnym stelażem. Głównie liczy się dla mnie tak jak wcześniej pisałem stabliność. Słyszałem, że przy elektrycznym zawsze będzie się trochę bujać, ale nie wiem na ile to prawda. Czy byłby ktoś z Was w stanie mi coś polecić np. z własnego doświadczenia? Wymiary 140X60. Jeżeli ktoś poleci stelaż elektryczny, to musiałby na tyle się wysuwać, żebym był w stanie na nim pracować przy wzroście ponad 1,9m.

#biurko #biurkoelektryczne #pytanie #pytaniedoeksperta #pomocy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Puszkyns: Dodam jeszcze, że zastanawiałem się nad tradycyjnymi komodami Alex z Ikei i położeniem na to blatu, ale ograniczą mi one miejsce na skrzynki od kompa, które będę miał dwie :/
  • Odpowiedz
@Puszkyns: Przy pracy czy codziennie żadnych drgań (mam monitor 27' na stelażu montowanym do blatu) ale - jak najbardziej zależy na stabilności to polecam wziąć nogę np 8 cm szerokości (chociaż to też zależy jak długi blat chcesz zrobić) a najlepiej żeby od góry miała coś szerszego do mocowania blatu. I zamontować porządnie na wszystkie wkręty żeby się ładnie trzymało.
  • Odpowiedz