Wpis z mikrobloga

#wroclaw #samochody #gorzkiezale #truestory

Jakim trzeba byc #!$%@? patusem zeby wybic szybe i #!$%@? radio o wartosci 50zl, kabel od gpsa i zarowke za kilka zlotych?

Czlowieka ogarnia taka #!$%@? bezsilnosc. Przyjdzie taki #!$%@? seba, wybije i bedzie cieszyl morde ze zarobil kilka zlotych. Mam ochote rzucic wszystko i #!$%@? do normalnego kraju bez tego #!$%@? cwaniactwa, polakow, #!$%@? lewackich politykow ktorzy kreca lody na czymkolwiek. Rzuce studia, firme i #!$%@? stad jak boga kocham
Pobierz n.....i - #wroclaw #samochody #gorzkiezale #truestory 

Jakim trzeba byc #!$%@? pat...
źródło: comment_fZJIRCg9IK0joKtBussPrDYMjPbEd7k9.jpg
  • 38
@nekti: Współczuję, sam niedawno miałem włamanie. Tyle, że mi wybili mały trójkąt i nie zabrali nic - ani radia, ani dwuzłotówki. Ale przeczesane wszystko...
@nekti: zdarza się wszędzie. Znajomy w Kielcach na środku osiedla zostawił i około 21 nie miał też radia za 75 zł (cena nowego :D ) i rozgałęźnika. Ale teraz to i tak lepiej niż w złotych latach 90-tych gdzie kradli na potęgę, Ojcu zwinęli radio z cinkusia ale to fachowo bo tylko wyjmując bez uszkodzeń tylną szybę.. A malacza ukradli po to aby pojeździć nim po wale przeciwpowodziowym i utopić w