Aktywne Wpisy
schwarzstork +13
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

jmuhha +2
z czego kojarzycie moj nick
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jeden z preparatów "dzień po " posiada kategorię X w czasie ciąży co może doprowadzić do anomalii u płodu.
Także jak będziesz chciał ponownie zabłysnąć to może zamiast wypowiedzi obsyp się brokatem, przynajmniej nie zbłaźnisz się na forum publicznym ¯\(ツ)/¯
wiesz, że nawet w ulotce paracetamolu jest napisane, że branie go w ciąży należy konsultować z lekarzem?
@van-der-staas: Pokory? Przeczytaj co oznacza to słowo zanim znowu napiszesz nieuku.
@blyskotliwy: Nie mierz jednak ludzi swoją miarą w zakresie inteligencji, a szczególnie dzieci. https://www.youtube.com/watch?v=NT3Crio3FoI
Też jestem za wolnością jednak z autopsji wiem że ludzie nawet nie są świadomi ile i w jakich dawkach
@van-der-staas: Jak na razie to ty pieprzysz trzy po trzy jak potłuczony, po drugie jak odnosisz wrażenie że się wywyższam to przeczytaj dokładnie co napisałem zanim twoje zrozumienie tekstu okaże się na poziomie szkoły podstawowej nie mówiąc już o logice. ¯\(ツ)/¯ Przykro mi że znów wychodzisz na głąba.