Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

wfyokyga +42
Japońce wysłali wojsko bo misie zaczęły wchodzić na tereny ludzkie i gość na redit stworzył mape taktyczną tego konfliktu xDD
źródło: temp_file8189437290537493116
Pobierz

@giga_jablecznik:
XD daj wiecej pompatycznych wyrazen
@giga_jablecznik: co xD
ale że kto niby narzeka że trzeba zrobić audyt? chyba tylko mariusze z brighton i im podobni na vikopie
ma
Ofensywa medialna ws. CPK śmierdzi lobbingiem. Z drugiej strony też trzeba przyznać że przeciwnicy CPK nie potrafią dobrze odbić piłeczki. Anyway,
https://www.money.pl/gospodarka/z-jego-powodu-cale-niemcy-staly-sie-posmiewiskiem-mijaja-dwa-lata-od-otwarcia-portu-berlin-brandenburg-6826409265331104a.html
To samo u nas z Radomiem. Więc ten huraoptymizm do CPK jest bardzo sus.
Mi personalnie szkoda czasu na doktoryzowanie się z tak obszernego tematu, wiem tylko tyle że z PiSem mielibyśmy dalsze Bizancjum w spółce zależnej a PO może podejmie dobrą decyzję a może strzeli sobie w stopę.
Białej Podlaskiej byku
@giga_jablecznik: Zdecydowanie Ci co głosują za pisiorami, kucami i p------ą takie górnolotne hasełka jak Ty "bolzga radzja zdanu", które nie mają żadnego przełożenia na rzeczywistość nie mają w dupie kraju, ale za to mają w dupie mózg.
CPK to jest quasi religia
@gandalf_rzulty: ale co ty się do mnie prujesz xD Ja tylko mówię o tym, że ten projekt jest ważny a ty mi wylewasz jakiś jad i swoje pretensje.