#farma twórcom formatu p------a się sama idea farmy. I to p------a się konkretnie. Nie licząc psów i kotów zwierzęta domowe na farmie są tylko i wyłącznie pożywieniem tudzież źródłem zarobku lub siłą roboczą. Stawianie ich przed ludźmi to jest s----------e level hard i mega infantylny bambinizm. W normalnych warunkach część tych sweet kózek i owieczek zamieniła by się w soczyste mięsko, a farmerzy chodziliby najedzeni.
@heheszka2: powtórzę się-ten,kto tę śmietanę tam przyniósł i zostawił(zapewne aMenda),powinien zostać ukarany.Za oddanie żarcia farmera uczestnikom.Skąd chłopaki mieli wiedzieć,że to śmietana farmera,skoro była w miejscu dla wszystkich?
@bubba222: aMendoza ją tam zostawiła,przyznała się do tego ,ale co z tego tak miała zrobić żeby Seweryn zagłodzony się na nią rzucił.o to chodziło reżyserce
była jak tę śmietanę obalali i nic nie powiedziała,
@bubba222: naturalnie że byla przyt tym,inni też tam byli przy tym stole na zewnątrz ,komentowała ,,świeżość'' tej śmietany jak Sewo pytał czy jest jeszcze dobra, i chciał pić tą śmietanę,miałam wręcz wrażenie że celowo go ,,zachęcała'' choćby mówiąc że śmietana to śmietana i nic mu nie będzie jak wypije co najwyżej ,,sraczki'' dostanie
@bubba222: aMendoza ją tam zostawiła,przyznała się do tego ,ale co z tego tak miała zrobić żeby Seweryn zagłodzony się na nią rzucił.o to chodziło reżyserce
@bubba222: naturalnie że byla przyt tym,inni też tam byli przy tym stole na zewnątrz ,komentowała ,,świeżość'' tej śmietany jak Sewo pytał czy jest jeszcze dobra, i chciał pić tą śmietanę,miałam wręcz wrażenie że celowo go ,,zachęcała'' choćby mówiąc że śmietana to śmietana i nic mu nie będzie jak wypije co najwyżej ,,sraczki'' dostanie