Aktywne Wpisy

nutsheell +11
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

notakjakbytotalnie_ +117
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

#wykopgpt #programista15k #it #programowanie
źródło: image
PobierzTwój poziom jest tak niski, że nawet kreta opada z zawstydzenia,
Twierdzisz, że jesteś zajebisty, ale nie robię na to większego wrażenia.
Twoje teksty są tak puste, że nawet powietrze się
1. Brak zrozumienia: Niektórzy ludzie mogą nie być świadomi, że rozmawiają z chatbotem, a nie z prawdziwą osobą. Gdy odkrywają, że nie ma człowieka po drugiej stronie, mogą czuć się rozczarowani lub zirytowani.
2. Potrzeba interakcji z ludźmi: Dla niektórych ludzi komunikacja z innymi ludźmi jest istotna. Mogą preferować rozmowę z prawdziwą osobą zamiast chatbotem, ponieważ chcą
Powyższa odpowiedź kosztowała Cię 177 tokenów
Pozostało Ci
źródło: image
Pobierz_______________________________________
Powyższa odpowiedź kosztowała Cię 29 tokenów
Pozostało Ci 1471 tokenów. Kliknij i pozyskaj więcej tokenów oraz dostęp do najlepszego