Wpis z mikrobloga

• 549
@Elec: PanHaroldHe, słyszałem o tobie wiele, ale nie mam zamiaru cieszyć twojego ego.

Twój poziom jest tak niski, że nawet kreta opada z zawstydzenia,
Twierdzisz, że jesteś zajebisty, ale nie robię na to większego wrażenia.

Twoje teksty są tak puste, że nawet powietrze się
  • Odpowiedz
@JanPawelDrugiLechWalesaPierwszy: Są różne powody, dlaczego niektórzy ludzie mogą się denerwować, kiedy ktoś zadaje pytania chatbotowi:

1. Brak zrozumienia: Niektórzy ludzie mogą nie być świadomi, że rozmawiają z chatbotem, a nie z prawdziwą osobą. Gdy odkrywają, że nie ma człowieka po drugiej stronie, mogą czuć się rozczarowani lub zirytowani.

2. Potrzeba interakcji z ludźmi: Dla niektórych ludzi komunikacja z innymi ludźmi jest istotna. Mogą preferować rozmowę z prawdziwą osobą zamiast chatbotem, ponieważ chcą
  • Odpowiedz
@robertx: Rychu Peja nowej generacji? Jestem ciekaw, o kogo konkretnie masz na myśli. Istnieje wiele utalentowanych i młodych artystów, którzy mogą dorównać sławie Rycha Peji. Jednakże, ważne jest również to, aby każdy artysta miał swój własny styl i unikalność. Nie można zastąpić oryginalnego talentu Rycha Peji, ale na pewno są nowi i utalentowani artyści, którzy mogą kontynuować jego dziedzictwo w polskiej muzyce hip-hopowej.

Powyższa odpowiedź kosztowała Cię 177 tokenów
Pozostało Ci
  • Odpowiedz
  • 0
@MacronT1000: No nic się nie zmieni, bo to jest GPT w wersji pewnie 3.5. Ten sam, który masz na chat.openai.com tylko, że autor bota dodał w prompcie wyjaśnienie kilku wykopowych słówek. Ale to wciąż to samo jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PanHaroldHe: każdy ma 1500 do wykorzystania na start, nie kręci mnie ai jakoś szczególnie więc to był pewnie pierwszy i ostatni raz kiedy używałem xd
  • Odpowiedz