Wpis z mikrobloga

#airdrop #dym #shitcoin #kryptowaluty Leci airdrop Dymension, ludzie dostają po 1k$ plus, a na wykopie cisza, co jest? Długo nie mogłem się przekonać do tych airdropow, ale "pieniądz nie śmierdzi", czy jakoś tak. Mam 382 dym w portfelu :)))
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rafalek-Pedalek: siec dymesion bedzie miala takie same adresy jak eth, na metamasku masz wiele sieci, ftm, bnb, matic itd i wszystkie one maja ten sam adres, teraz dodatkowo bedziesz mial siec dym.
  • Odpowiedz
  • 0
@Rafalek-Pedalek: ciul wie. Jak siec zacznie dzialac, to tak. Jakies 30 procent wrzuc na staking, bo wtedy lapiesz sie na nasrepne dropy. A jak nie binance, to jutro na jakims dexie to ożenisz.
  • Odpowiedz
@Obruni: Wiem o tym i sam mam taki plan - od tego roku zaczynam budowę strategii pod airdropy - bez niej w ostatnim półroczu dostałem tyle, że żyjąc skromnie mógłbym się utrzymać przez 2 lata, więc z takową powinno być znacznie lepiej i jeśli się uda, to powoli zacznę rezygnować z pracy na rzecz krypto. Ale np. patrząc na to, jakie akcje wykonują niektórzy, którzy w krypto są właśnie full-time,
  • Odpowiedz