Aktywne Wpisy

nutsheell +17
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

odgrzybiacz +32

@kasiknocheinmal: Ale właśnie to robisz -- duplikujesz tamtą dyskusję na wypok i jeszcze nie chcesz, żeby ludzie tutaj wiedzieli, że tam się ona też toczy.
Serio, nie rozumiem tej potrzeby utrzymania tajemnicy -- wyjaśnisz?
Nie chodzi o tajemnicę, po prostu chciałam dwóch niezależnych dyskusji.
Sugeruję jej iść leczyć paranoje, jak wyzdrowieje to możemy racjonalnie porozmawiać jak dorośli ludzie i dojść do konsensusu.
Tez się boje broni i postawiłam tylko jedną zasadę żeby nie otwierać sejfu pod wpływem.
@DonRzoncy: Forum jest dla członków klubu. Jak ktoś nie chce płacić tych 10 PLN rocznie za członkostwo w klubie i przywileje z tym związane (dostęp do forum jest tylko jednym z nich) -- to faktycznie musi się obejść smakiem, jak pies z tego powiedzenia. ¯\(ツ)/¯
Też ten wątek na siosterstwie widziałem