Wpis z mikrobloga

#ubezpieczenia #ubezpieczenie #jdg #pracbaza #programista15k (tutaj duzo na jdg)

Mireczki szukam ubezpieczenia prywatnego, które zapewni mi dochody podczas choroby (taa, jest ZUS 70 zł dziennie xD) na jdg. Mam tutaj na myśli jakieś choróbska trwające miesiąc czy dłużej nawet. Jak patrzę w internetach to mało takich dla działalności, ale może wam się udało znaleźć coś co rzeczywiście działa.
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wiecznybeton: Chodzi o gwarancję należytego wykonania kontraktu i gwarancję usunięcia wad i usterek? Robimy takie ubezpieczenia. Jeśli chodzi o ubezpieczenie placu budowy czy też po prostu OC dla architekta to temat również nie jest nam obcy i robiliśmy takie polisy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Roballo: coś co rzeczywiście działa to świadczenie w razie doznania uszczerbku na zdrowiu, poważnej choroby, w razie leczenia w szpitalu czy zabiegu operacyjnego, oczywiście jest LLoyd's czy ubezpieczenia wraz z hipoteką ale tu zdecydowanie trudniej o wypłatę
  • Odpowiedz
@Roballo: @wcaleniepchamsiewmultikonto @bill-adamsonn @flickkk @zets @OsSikorskiego Muszę posypać głowę popiołem ( _) W zeszłym roku mieliśmy zamknięty dedykowany produkt w multiagencji ale został zdjęty z oferty już jakiś czas temu. Obecnie jedną z opcji jest tak jak pisze @djdaniel LLoyd's natomiast:
1. Wypłaca świadczenie dopiero po 21 dniu choroby i nie wyrównuje za te 21 dni choroby.
2. Za świadczenie 15k
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@OptiFinance kurcze nie pocieszasz z tym faktem, rzeczywiście ich oferta jest słaba. Byłoby fajnie gdyby wam się udało coś ugryźć w tym temacie bo w firmie nie ja jeden już się nad tym zastanawiałem + jak widać wyżej też parę osób. Będę pingowac co jakiś czas :)
  • Odpowiedz