Wpis z mikrobloga

gdzie po miesiącu mezaliansu zaczęło się szystko sypać

@mirko_anonim: sprawdzaj, co znaczą słowa których używasz.

Liczyło się to z czego wielu kpi, czyli wnętrze i podejście do życia. Po prostu emocjonalnie kobiety oddają to co najlepsze za młodu, a potem dla chłopa rówieśnika 25+ nic nie zostaje przeważnie. A jeśli laskę nie interesuje, że facet nie wyszalał się za młodu to potem niech nie będzie zdziwnia, że woli taką z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP):
A ja mógłbym mieć rodzinę, dzieci itp., ale jako 37 letni stary prawiczek, który nie miał potrzeby wyszalenia się, który w młodości był cichy i spokojny, nie mam zamiaru brać starej rozklapiochy po karuzeli kaktusów chadów, onsach i fwb, która w wieku swojej świetności miała by mnie w dupie, bo nie byłem badboyem chadem i imprezowym dynamiczniakiem.

• Odpowiedz
@mirko_anonim: w sumie bekę mam z tego posta. Przyszły tu kobiety które mówią ci ze nie jesteś odpowiedzialny. Podczas gdy one najpewniej będąc młodymi gowniarami miały więcej siły na zabawianie się ze swoimi chłopakami. I miały w dupie odpowiedzialność jadąc na autopilocie xD

Baw się życiem. I nie słuchaj się tego że jesteś nie odpowiedzialny, rozwinąłeś sie dzięki temu, twoja atrakcyjność wzrosła i teraz wyciągasz z tego profity.

A te komentarze, tych
  • Odpowiedz
@Cadfael: gdzie tu ideologia. Podczas gdy inni w młodym wieku mieli już swoje pierwsze miłości on musiał pracować na to żeby zostać zauważonym i doświadczyć tego czego doświadczyły te młode pary.

Rozumiem że wszystkie różowe paski które się tu wypowiadają nie miały chlopaka gdy były młode czyli wtedy gdy były najbardziej atrakcyjne dla płci przeciwnej? Wasi chłopacy mieli do was prawo ale OP gdy stał się już tak samo atrakcyjny
  • Odpowiedz
@Cadfael: właśnie doczytałem że jest niedojrzały xD a ty to niby byłaś dojrzała gdy wchodziłaś w związek xD Czego ty wymagasz od faceta który dopiero uczy się kobiet, jak się zachowują itd. Ledwo co liznął temat i już ma relacje traktować na poważnie? Co on jeszcze ślub na brać? O dzieciach myśleć? Daj se spokój.

Doświadczenia nabywa się z czasem. Ty tak samo byłaś niedojrzała w pierwszych związkach a od
  • Odpowiedz
@Cadfael: a czemu ty jako młoda kobieta nie wezmiesz sobie odrazu 50 letniego faceta? Przecież jakiego faceta byś sobie nie wzięła to i tak się zestarzeje. Czyżby znów stosowała podwójne standardy?
  • Odpowiedz