Aktywne Wpisy
krucjan +335
Mirki zakwalifikowałem się do finału jedzenia kebaba 3kg na czas, 18 drużyn dwuosobowych walczyło, 4 przeszły do finału.
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Raisei-chan +28
co za k---a beznadziejny mood
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
#swiat #lgbt #4konserwy #bekazlewactwa
@Milosz176: a jak się to aktualnie robi w Polsce?
O nie! Ja w wieku 62 lat deklaracja zmiany płci i prosze o emeryture.
Ja p------e. Takie operacje w międzywojniu nawet się przeprowadzało.
@Szalom: Niech twierdzi sobie, co chce, ale niech państwo nie każe nam zwracać się do niego według jego urojeń (a tam jest prawna "zmiana płci").
Dość płaskoziemstwu.
Operacja zmiany płci to co innego, to skomplikowany zabieg, i ci ludzie normalnie funkcjonuja i gwarantuje ci że nie rozpoznałbyś na ulicy ani nawet po bliskim spotkaniu że ten ktoś urodził się innej płci. Więc prawdopodnie i tak byś się zwracał do niego 'według jego urojeń'
btw2. jak wam przeszkadza brak aborcji to
Dostałbym po głowie? To chyba nie jestem żadnym obłąkanym
sprane berety macie konswerwatynwe łby
@Szalom: zgadza się. U osób chorych na obojnactwo, a nie chorych psychicznie xD