Wpis z mikrobloga

B) 82 letni paplający dziadyga nie jest zagrożeniem terrorystycznym ani interesów korony

@szach-perski: ale może być? Do wskazywania celów w razie W wystarczy telefon. Dlatego ludzie jawnie popierający rossię powinni być pod nadzorem.

A) Odbieranie obywatelstwa to nie odbieranie emerytur,

A ty myślisz że tym ludziom po odebraniu obywatelstwa i wydaleniu z kraju płaci emeryturę? xD
  • Odpowiedz
@Hieronim_Berelek: oczywiście że tak myślę; pokaż mi przepis który mówi że człowiek po pozbawieniu obywatelstwa zostaje pozostawiony bez świadczeń na jakie sobie zapracował, to mnie przekonasz, ale to co tu głosisz logiczne nie jest. Może trzymajmy się UK i francji dla uproszczenia dyskusji
  • Odpowiedz
całe życie pracujesz na państwo

@szach-perski: no pracował - na kacapów to niech tam teraz wraca. Miał 35 lat na zdobycie obywatelstwa kraju w którym mieszka, a nawet nauczenie się języka łotewskiego na poziom A1 było za dużo (bo tyle potrzebowali żeby nie być deportowanym do ukochanego kacapstanu) xD
  • Odpowiedz
całe życie pracujesz na państwo potem zadają podchwytliwe pytanie i zabierają zabezpieczenie na które odkładales 40 lat.

@szach-perski: Wystarczyło odpowiedzieć na pytanie jak cywilizowany zachodni człowiek, to naprawdę nie jest wysiłek.

82 letni paplający dziadyga nie jest zagrożeniem terrorystycznym ani interesów korony

@szach-perski: Jednakże skoro popiera orków to po co mieszka w kraju Unii Europejskiej i pobiera z niej niewypracowaną w 100 % emeryturę (wiemy, jak się liczyło
  • Odpowiedz