Aktywne Wpisy

Brydzo +1

#gielda serio ktoś myśli, że Iran da radę się bronic? Po tym jak w pierwszym strzale stracili dowódce? USA robią co chcą ,zwłaszcza w erze AI
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: to malo robi na takie rzeczy
Ale po wizycie u lekarza ma nadal szukać atencji w internecie czy wtedy już nie trzeba?
Mógłbyś doprecyzować bo to z całą pewnością istotna sprawa dla autora tej wrzutki.
To prawda, spotkałem wielu ludzi w wieku do lat 12 i powyżej 65, którzy lubili się wszystkim dookoła chwalić swoimi dolegliwościami...
Skoro moje "spłakanie" ci tak przeszkadza, to co ty niby wniosłeś swoim "idź do lekarza"?
Sugerujesz, że OP to idiota i o tym nie wiedział?
On tylko chciał trochę atencji, a nie takich porad z 4 liter.
Dziękuję za radę, jeden ząbek wleciał na śniadanie i potem udało mi się przespać dwie godziny ciągiem, wielka ulga. Będę cisnąć czosnek dalej, na szczęście wyjątkowo słabo czuje jego smak
@walciak Dziękuję, niedługo postaram się iść do lekarza, niestety muszę trochę przeczekać bo mam do
Nieźle jesteś odklejony
Inaczej byś dawno zauważył że wykopki potrafią dać jakaś inspirację, uświadomić coś
Prawdziwi ludzie tu
@mirko_anonim: czosnek to naturalny antybiotyk, nie przesadzaj też - on wpływa na ciśnienie, obniża to jak coś nie tak z tym masz to trzeba lekko uważać
@mirko_anonim: mi tam smakuje w plasterkach z solą z masłem na chlebku :D
a na zatoki polecam sinupret extract
to jest ziolowy lek na zatoki i pomaga lepiej niz sterydy na recepte
niemieckie przedwojenne jeszcze xd
Odklejony to ty jesteś, żeby się żalić z takimi pierdołami na wykopie.
Zycie ci się po tym polepszyło, nauczyłeś się czegoś albo chociaż dowiedziałeś czegoś ważnego?
No właśnie o tym mówię - oprócz chwili atencji to innych korzyści brak.