Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jkl777: etap na którym jesteś jest IMO najfajniejszym momentem gry, z czasem przyjdzie większy skill w ogarnianiu zombie i będzie łatwiej.
Zawsze możesz dorzucić parę modów które ułatwią grę, np. antibodies, żeby nie ginąć od zadrapania.
Pogrzeb w ustawieniach i dostosuj je tak jak ci wygodnie.
  • Odpowiedz
@Jkl777: graj sobie na sandboxie, zmniejsz liczbę zombie na początek (zmienna na początkową wartość, nie ogólną) , wybierz start o innej porze roku (ja lubie bawić się w covid i zaczynam zawsze 9 marca xd), weź sobie zestaw startowy, jak chcesz doinstaluj se moda they know czy jakoś tak, tam będziesz mieć szczepionke i antidotum, zmień sobię liczbę itemków ( ja lubie dużo broni białej), zmień zasady samochodów (łatwy transport
  • Odpowiedz
  • 1
@Kajtosz: No w sumie ten etap jest fajny i przyjemny przywodzi mi na myśl pierwsze sezony #thewalkingdead ( ͡º ͜ʖ͡º). Wiadomo jak już setny raz robisz te same czynności w tych samych miejscach to może to być już monotonne. Przetestowałem już wszystkie lokacje startowe oprócz west piont, bo wydaje mi się za trudne. Ustawienia też pozmieniałem, ale modów nie mam. Właśnie to dla
  • Odpowiedz
  • 1
@wladcawioski: Niby prawda, ale jednak kiedy gra jest trudna i stawia przed nami wyzwania, to wtedy jest bardziej satysfakcjonująca. Właśnie brak celu tej gry trochę mnie boli, lubię gry które posiadają jakiś większy cel i fabułę (w sumie zomboid ma fabułę ale ukrytą)
  • Odpowiedz
ale modów nie mam.

@Jkl777: a to duży błąd, bo mody dodają pierdyliard różnych fajnych rzeczy, które niekoniecznie wpływają na balans rozgrywki.
Z takich podstawowych must have:

Authentic Z's - duuużo nowych ubrań dla zombie, żeby przestały wyglądać jak
  • Odpowiedz