Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +137
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +57
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

Nie czuję tych mitycznych “motylków” w związku. To już mój trzeci związek i w każdym to samo. Fajnie mi się spędza czas, ale nie czuję jakiegoś głębszego uczucia czy miłości. Łaziłem po górach przez tydzień i ledwo myślałem o mojej różowej.
W poprzednich związkach było tak samo. Ładne, zadbane, podobne zainteresowania, ale nie czuję żadnej “iskry” choć staram się jak mogę. Nie wiem co robić, szukać dalej, czy może po prostu jestem takim typem osoby co się niespecjalnie zakochuje? 31 lat, już nie jestem taki młody, żeby chciało mi się szukać w nieskończoność, tym bardziej że nie jestem jakąś super partią. Może to ze mną jest coś nie tak a może ta cała miłość i motylki to wymysł filmów i książek, i naprawdę jest inaczej. Choć jak czasem widzę znajome małżeństwa to naprawdę wygląda jakby się uwielbiali nawzajem. #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: tak, podobnie mam w sumie
@mirko_anonim: w większości wyobrażenia jej się na nich opierają niestety
kobieta się zakochuje średnio po 7 tygodniach
a po około 6 latach mija sporo uczuć, czasem mniej
chemia w mózgu nie równa się miłości
@persevere: ja trafiłem i dziękuję Bogu że do niczego dalej nie doszło, bo zawsze się w jakichś dziwnych xd
Przy jednej to nawet jeść nie mogłem za bardzo z tego powodu
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Ważne żeby chcieć być z partnerką i żeby czuć, że chce się z nią być do konca życia, że się jest z nią kompletnym. A przy okazji ma się niezależność.
To ważniejsze od motylków.
────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Powiem Ci coś na moim przykładzie:
Jestem kobietą w wieku 26 lat i też nie poczułam motylków wobec mojego obecnego partnera. Nie zmienia to faktu, że go pokochałam... tak naturalnie stopniowo to mi przyszło.
Jesteśmy razem kilka lat i to dalej mój ulubiony człowiek i właśnie obydwoje wyglądamy tak jak