Wpis z mikrobloga

#kfd siemano, szybkie pytanie: z pare lat temu jakoś 2k18/19 sklep kfd był wyładowany towarem i opiniami. na stronie gdzieś to się ucina przy 2k21. teraz wszedłem, żeby zamówić parę rzeczy, bo chce ruszyć dupe sprzed kompa póki do końca sie nie r--------m motoryki, i patrze że strona wygląda na trochę podupadłą. interesu raczej nie zawijają, bo koło mnie nawet jest punkt stacjonarny. pytanie czym to jest spowodowane? konkurencja, spadek zainteresowania, przeniesieni kanałow sprzedaży na jakieś allegro? pozdro
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bartek--s: w 2k18 był dużo mniejszy asortyment i mniejsza sprzedaż, surowce były tanie, było ich dużo (nawet tych z wysokiej półki), a laby nie były wtedy zapchane kolejkami, bo mało kto zlecał badania surowców i produktu gotowego.
Obecnie jest spory problem z pozyskaniem odpowiedniej ilości dobrych surowców, do tego na badania, zwłaszcza ekstraktów roślinnych trzeba czekać 2-3 tygodnie. Puszczenie surowca bez badań nie wchodzi w grę, wymiana surowców na tańsze,
  • Odpowiedz
  • 0
@Damian_TS: dzieki za odpowiedz. a jak sie ma to z opiniami na produktach? wiele z tych ktore przegladalem najnowsze opinie ma z 2k21. to kwestia sortowania ze akurat te mi sie wyswietlily pierwsze? czy cos wam nie hula dodawanie opinii
  • Odpowiedz
@bartek--s: odpowiadamy za treści dodawane na naszej stronie, a to oznacza, że opinie należy na bieżąco moderować, niestety nie ma póki co na to czasu, bo mamy sporo znacznie pilniejszych tematów. Za to regularnie pojawiają się np. na Allegro.
  • Odpowiedz