Wpis z mikrobloga

użycie słowa "przeszło" to zgrywanie inteligenta? Xd "wszedłem", "poszedłem" pewnie też?

@Bdzigost: dzbanie, gdzie napisałem ze chodzi tylko o słowo "przeszło"? zresztą na c--j się plujszesz skoro ponad 500 osób potwierdziło że nikt normalny nie używa "przeszło" do określenia wzrostu.
  • Odpowiedz
@Bunch: z tymi tekstami, to na elektrodę leć, a nie na podryw ( ͡° ͜ʖ ͡°)

no chyba, że chodziło o podbicie sobie ego, że laska nie wie czegoś co Ty wiesz xD

a ten tekst o podróżach, to mówiąc slangiem podrywaczy, "needy" 10000% xD
  • Odpowiedz
@Bunch: chłopy nie ma cie szacunku do siebie. Jakby tak do was gość pisał do byście napisali żeby #!$%@?ł bo jest debilem albo jak ma problem to na solówke. Kobiety trzeba trzymać krótko jak psy.
Upadek mężczyzn część 38.
Wstańcie z kolan przegrywy.
  • Odpowiedz
@CzekoladowyWspominacz: Po pierwszej lasce, która mnie zapytała o wzrost i kręciła na niego nosem ("facet musi mieć przynajmniej 186 jak jej stary XD, a jej brat to w ogóle ma 2m"), to sobie po prostu wpisałem wzrost w opisie (w żartobliwy sposób, ale nie zdradzę tekstu ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Jak ktoś nie ma wzrostu odpowiadającego legendom i wierzeniom p0lek, to polecam tak robić żeby chwasty
  • Odpowiedz
w tych skrinach zawsze mnie skreca ten oczywisty bul d--y kolesi, ktorzy probuja udawac wielkich sigma. w----------z taka bez slowa i tyle, a nie klient sie k---a produkuje po 5 linijek tekstu, a tamta odpisuje mu pol zdaniem i on jeszcze pewnie mysli, ze sie nim przejela i nie wyczula tej despery (
j----a ksiezniczka. jak ona smie miec preferencje. jak sobie moze przebierac to sobie przebiera. gdyby nie
  • Odpowiedz