@pogodny_mis65 Ale tu się wszystko zgadza. Dla niej kolejny stosunek jest jak zwalenie konia dla uzależnionego od masturbacji chłopa, który to musi pobudzać się coraz to bardziej skrajnymi treściami, a kobieta, która sypia "wyłącznie z czarnymi" to takie coś. Coś mi mówi, że najwięcej widowni w kategorii BBC to biały incel und cuckoldy, potem kobiety pragnące doznania z Mokebé.
@pogodny_mis65 dziwi mnie, że ludzie wdają się w takie konwersacje. Przecież to, aż bije po oczach sztucznością z jej strony, co w tym podniecającego?
Najlepszym podsumowaniem jest moment, kiedy na wiadomość o kolejnym wysłaniu dicka, zapiera się już rękoma i nogami. Nie chce tego oglądać, tylko woła o hajs.
@pogodny_mis65: A, Ty naprawdę nie wiesz jak to działa XD
No więc tak, na filmach jest ona, ale to nie ona z tobą pisze. Jak coś to nie jesteś wyjątkowy i rozmawia z kilkudziesięcioma osobami jednocześnie, zgadnij jak to jest możliwe ( ͡°͜ʖ͡°)
@corsa900 to jest oczywiste, ze wola o hajs. To nie jest komunikacja dla milosci. To jest biznes. To jest jej zrodlo utrzymania. Pan dodajacy nie blyska intelektem oraz moralnoscia bardziej niz ta Pani.
AI może nie jest, ale wirtualnej szpachli co nie miara und pewne max 45lvl
źródło: temp_file8128899646254180980
PobierzCoś mi mówi, że najwięcej widowni w kategorii BBC to biały incel und cuckoldy, potem kobiety pragnące doznania z Mokebé.
Nie stwierdzono
Najlepszym podsumowaniem jest moment, kiedy na wiadomość o kolejnym wysłaniu dicka, zapiera się już rękoma i nogami. Nie chce tego oglądać, tylko woła o hajs.
No więc tak, na filmach jest ona, ale to nie ona z tobą pisze. Jak coś to nie jesteś wyjątkowy i rozmawia z kilkudziesięcioma osobami jednocześnie, zgadnij jak to jest możliwe ( ͡° ͜ʖ ͡°)