Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +429
Brawa dla tej wojowniczki, pokonała wszystkie kobiety, w finale przegrała z facetem. Dla mnie ma złoty medal.
SZANUJESZ - PLUSUJESZ
#paryz2024
SZANUJESZ - PLUSUJESZ
#paryz2024
Lieutenant_Kim +162
Wyobraźcie sobie, że 8 lat temu jakaś Francuzka na swoich mediach społecznościowych zaczęłaby wrzucać memy z Anitą Włodarczyk sugerujące, że jest ona mężczyzną, bo fizycznie niemożliwe jest rzucanie młotem ponad 80m przez kobietę, a później sam prezydent Francji swoim wpisem zasugerowałby dokładnie to samo.
Przecież to ogólnoświatowy skandal. Nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to, a takie wpisy przez głowę państwa to blamaż na wizerunku kraju.
#paryz2024 #polska
Przecież to ogólnoświatowy skandal. Nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to, a takie wpisy przez głowę państwa to blamaż na wizerunku kraju.
#paryz2024 #polska
w formie grafiki
@czup:
Oj dokładnie. Też mam takie wrażenie ( niestety ogarnąłem to dość niedawno ale i tak zdążyłem sporo załadować do wora xD). Dopiero mi się lampka zapaliła po przeczytaniu pewnej opinii ze stockwatcha, którą załączam niżej i z którą w pełni się zgadzam.
Bo przecież sam korzystam z ich oferty, jest bezkonkurencyjna. Moim zdaniem XTB ma na prawdę świetlaną przyszłość ze względu na fakt, że ma 1 bardzo dochodową nogę biznesu (brokerstwo i cfd), a druga noga biznesu finansowana przez stabilną 1 nogę póki co nie przynosi dochodów. Ale jak każdy startup na świecie pompuje kasę w przyciągnięcie dużej ilości klientów, a w kolejnych etapach po zebraniu wystarczającej liczby klientów i nasyceniu rynku zwiększa opłaty. Co pewnie w przypadku XTB za
Nowi klienci: +51,4% r/r
Zysk na lota +119% r/r
a obrót w lotach ledwie +4% r/r
Czyli zamiast aktywizować i edukować klientów skupieni są na ich pozysku i mieleniu,
@maniek74: Może tak, a może nie
Ich pozycja przy tym bukmacherskim marketingu do śmiech. Zerowa prowizja i szeroki dostep do rynków nie zmieni szemrqnej antyinwestorskiej jakości, tak jak złoty sikor i dobre perfumy nie zrobią ze złodzieja gentelmana.