Widzę, że oryginalny wpis o #moonboot w Zakopanem został usunięty przez OPa a że komentarz już napisałem to wrzucam tutaj ;)
@Lordon: Ja kupiłem swojej takie wysokie i jest bardzo zadowolona, na począktu była jednak trochę sceptyczna. Teraz mamy każde po swojej parze a ja jeszcze ogarnąłem takie jak na zdjęciu. Są zajefejne, teraz tylko czekam aż zacznie lecieć to białe g***no ;D UGGsy też mam, jedne z najwygodniejszych butów.
@snx wrzucam jeszcze raz dla bólu dupki wykopowych modowych guru
Różowa sobie chwali, ciepłe, wygodne, moim zdaniem jak się dobrze dobierze outfit to wyglądają zajebiście (zwłaszcza na szczupłych nogach), nikt nie każe wam w tym p---------c po Orlej Perci
@snx: bo dla wykopka tylko trapery z CCC, co z tego że za rok się rozjebią, a przy jakimś większym śniegu będą przemakały i się rozklejały. Wykopek typowo śniegowych butów nie kupi, bo to "c---------y" i tylko julki takie noszą, klasyka. Dobrze ubrany wykopek to nie rzadkość
bo dla wykopka tylko trapery z CCC, co z tego że za rok się rozjebią, a przy jakimś większym śniegu będą przemakały i się rozklejały. Wykopek typowo śniegowych butów nie kupi, bo to "#!$%@?łapy" i tylko julki takie noszą, klasyka.
@cutecatboy: Bo wiadomo że do miasta gdzie tego śniegu to masz 2cm przez 30 minut, to bez kurtki na mount everest, śniegowców i rękawiczek z ogrzewaniem, to nie ma co
@Wygryw_z_wyboru: Dokładnie o ten styl chodzi, c---------y zawsze na plus. Te co wrzuciłeś też spoko, Muszę też jakich wypad wykombinować żeby było gdzie w nich pochodzić ;) @cutecatboy Nie daj boże, żeby buty dla wykopka miały jakąś wstawkę czerwoną/pomarańczową. Muszą być czarne albo niebieskie i już. @tellet To nie o styl do miasta chodzi, bo masz pod tym względem absolutną rację. W mieście buty zimowe to może ze
@Lordon: Ja kupiłem swojej takie wysokie i jest bardzo zadowolona, na począktu była jednak trochę sceptyczna. Teraz mamy każde po swojej parze a ja jeszcze ogarnąłem takie jak na zdjęciu. Są zajefejne, teraz tylko czekam aż zacznie lecieć to białe g***no ;D
UGGsy też mam, jedne z najwygodniejszych butów.
@Wygryw_z_wyboru: I git 👍
@Sijabka: Potwierdzam xD
@dzana: I git, trzeba mieć swoje zdanie - jak obaczyłem to sam stwierdziłem że musi coś w nich być oprócz wyglądu.
źródło: moon1
Pobierzźródło: moon2
PobierzRóżowa sobie chwali, ciepłe, wygodne, moim zdaniem jak się dobrze dobierze outfit to wyglądają zajebiście (zwłaszcza na szczupłych nogach), nikt nie każe wam w tym p---------c po Orlej Perci
źródło: temp_file5247356228541161888
PobierzNiestety wyjazd nie wypalił, może w przyszłym roku...
źródło: temp_file7990493390440582459
Pobierz@cutecatboy: Bo wiadomo że do miasta gdzie tego śniegu to masz 2cm przez 30 minut, to bez kurtki na mount everest, śniegowców i rękawiczek z ogrzewaniem, to nie ma co
Muszę też jakich wypad wykombinować żeby było gdzie w nich pochodzić ;)
@cutecatboy Nie daj boże, żeby buty dla wykopka miały jakąś wstawkę czerwoną/pomarańczową. Muszą być czarne albo niebieskie i już.
@tellet To nie o styl do miasta chodzi, bo masz pod tym względem absolutną rację. W mieście buty zimowe to może ze