Wpis z mikrobloga

Widzę, że oryginalny wpis o #moonboot w Zakopanem został usunięty przez OPa a że komentarz już napisałem to wrzucam tutaj ;)

@Lordon: Ja kupiłem swojej takie wysokie i jest bardzo zadowolona, na począktu była jednak trochę sceptyczna. Teraz mamy każde po swojej parze a ja jeszcze ogarnąłem takie jak na zdjęciu. Są zajefejne, teraz tylko czekam aż zacznie lecieć to białe g***no ;D
UGGsy też mam, jedne z najwygodniejszych butów.

@Wygryw_z_wyboru: I git 👍

@Sijabka: Potwierdzam xD

@dzana: I git, trzeba mieć swoje zdanie - jak obaczyłem to sam stwierdziłem że musi coś w nich być oprócz wyglądu.
snx - Widzę, że oryginalny wpis  o #moonboot w Zakopanem został usunięty przez OPa a ...

źródło: moon1

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@snx: bo dla wykopka tylko trapery z CCC, co z tego że za rok się rozjebią, a przy jakimś większym śniegu będą przemakały i się rozklejały. Wykopek typowo śniegowych butów nie kupi, bo to "c---------y" i tylko julki takie noszą, klasyka. Dobrze ubrany wykopek to nie rzadkość
  • Odpowiedz
bo dla wykopka tylko trapery z CCC, co z tego że za rok się rozjebią, a przy jakimś większym śniegu będą przemakały i się rozklejały. Wykopek typowo śniegowych butów nie kupi, bo to "#!$%@?łapy" i tylko julki takie noszą, klasyka.

@cutecatboy: Bo wiadomo że do miasta gdzie tego śniegu to masz 2cm przez 30 minut, to bez kurtki na mount everest, śniegowców i rękawiczek z ogrzewaniem, to nie ma co
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Wygryw_z_wyboru: Dokładnie o ten styl chodzi, c---------y zawsze na plus. Te co wrzuciłeś też spoko,
Muszę też jakich wypad wykombinować żeby było gdzie w nich pochodzić ;)
@cutecatboy Nie daj boże, żeby buty dla wykopka miały jakąś wstawkę czerwoną/pomarańczową. Muszą być czarne albo niebieskie i już.
@tellet To nie o styl do miasta chodzi, bo masz pod tym względem absolutną rację. W mieście buty zimowe to może ze
  • Odpowiedz