Aktywne Wpisy
Dzisiaj zdałem sobie sprawe, że pc jest co najwyżej do przeglądania neta i klikania w excel, a jak grać to tylko na konsoli. Sterowanie klawiaturą i myszką to najwiekszy archaizm jaki przetrwał do teraźniejszych czasów. Kupiłem Rtx 4060 i szkoda mi wywalonych 1300 zł bo za to mógłbym mieć ps5 z olx. Sorry pececiarze, ale dla mnie jestescie podludzmi którzy nie ogarniają oczywistych życiowych prawd, a konsolowcy to giga chady i sigmy
kornel-mir +724
#przegryw Ale sytuacja mnie dziś spotkała ,w nocnym autobusie oprócz mnie jechała grupa młodzieży (22-25lat) Jedna dziewczyna była wyraźnie nie przytomna a pozostali 3 lub 4 osoby próbowali ja cucić ,lecz bez żadnego efektu. Przyglądałem się temu z 3 przystanki aż w końcu postanowiłem zareagować bo jeden kretyn z tej grupy zaczął wlewać tej dziewczynie kole z puszki do ust. Podbiegłem i zapytałem co on wyprawia? Pouyczałem ,że nie powinien
Zakładam, że coś jest na rzeczy, bo przecież wykopowa elita intelektualna nie powtarzałaby fejków, kłamstw i insynuacji. xD
#wosp #bekazprawakow #bekazpisu #bekazwykopkow #bekazwszystkich
-chcecie konkretów?
-nieee!!!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Milosz176: Według tego co piszą w necie to on zarabia jakieś 14 tys. zł na rękę. Czy to są jakieś ogromne pieniądze? Taka stawka programisty z jako takim doświadczeniem
@siedze_w_samych_gaciach: no typie no, przecież każdy pierze hajs przez fundacje charytatywne, no mówię ci noo xDD
Tak samo jak założysz byle jaką fundację zbierającą pieniądze na chore dzieci, to prawo nie zabrania z każdej zebranej złotówki przeznaczać 0,90 groszy na pensję dla siebie. Jest to zgodne z prawem, ale czy nadal moralne?
@kupidyn_ciemnooki: Pewnie nie, ale co to ma wspólnego z WOŚP?
Przecież nikt nie zmusza ludzi by wrzucali kasę do puszki, każdy może założyć taki WOŚP i chodzić z puszką i zbierać pieniądze.
Dziś ani słowa nie mówi nt orkiestry.
Owsiak zarabia na spółkach, które wykonują usługi dla WOŚP, to akurat żadna tajemnica.
@Niedowiarek: jak to nic nie zrobiło? Sabotowali elegancko wydarzenia wośpu na tyle na ile mogli sobie pozwolić ( ͡° ͜ʖ ͡°)