Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
No to na imprezie firmowej po pijaku przelizałem się z koleżanką...
Ogólnie to ja w korpo pracuje już ponad 3 lata, ona niecały rok, pracujemy w jednym dziale, oboje ten sam lvl 25, naprawdę nam się dobrze rozmawia, mamy podobne gusta, tematy i jak sama mówi żartobliwie mówi jesteśmy "work bff"
No ale w piątek przyszła impreza firmowa, a-----l, tańce, ogólnie razem przetańczylismy prawie całą noc, a naprawdę nam się razem dobrze tańczyło. Jak popiliśmy to nawet zaczęła mówić o mega prywatnych i osobistych rzeczach. Lekki flirt też wleciał, tu jakoś za nogę ją złapałem, ona w sumie też nie krępowała się z dotykiem.
Już prawie przed końcem imprezy poszliśmy do szatni , zamówiła tam ubera, no i w czasie oczekiwania ten czas zaczęliśmy się calować xd
Potem Uber przyjechał i tylko podziękowała mi za imprezę no i wyszła
Mocny mindfuck z kacowaniem miałem wczoraj, więc piszę dziś o zapytanie, co powinienem zrobić
Ale no najważniejsze, oboje jesteśmy w związkach, tzn ja nie boje się tego powiedzieć od 2 lat jestem w mega toxic związku, więc może to był też powód mojego zachowania, ona opowiedziała, że ma faceta od pół roku ale też w piątek nie opowiadała o niego w superlatywach...
No ogólnie trochę przypał, co robić? Nie kontaktowaliśmy się od tego czasu ze sobą, a jutro poniedziałek więc będziemy się widzieć, jakieś rady?
#zdrada #zwiazki #korpo #p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: zajebsicie stary zdradzać swoją dziewczynę. Skoro toxic związek to po co w nim tkwisz? A co do rad to działaj, bo widać że macie podobne charaktery, więc pasujecie do siebie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zadaj sobie pytanie czy chce być z ta kobietą? jezeli pojawiaja sie watpliwosci to jakies ale to odpuść jezeli odpowiedz brzmi jednoznacznie TAK to działąj z całej epy i z siłą imadła. Takie jakieś podchody czy ona chce ale nie wiem bo sie spojrzała ja prdle
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: normalna służbowa żona. Zrób jej w poniedziałek służbowej kawy na służbowe śniadanie i szczerze się uśmiechnij. To nie jest służbowy samochód, nie służy do wjeżdżania na krawężniki z prędkością 50km/h... niemniej, "jeździć obserwować" to jedyna sensowna rada.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim dlatego na imprezach firmowych piję bardzo mało albo wcale- lubię oglądać jak ludzie robią z siebie zwierzęta. I ojej znów biedny smalec opowiada, jak zrobił z siebie ścierę ale on przecież jest w takim toxic związku xD jesteście siebie warci z tą laska XD
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim Z jednym masz rację - jesteś w mega toxic związku i to ty nim jesteś skoro przelizałeś się z inną laską. Szukasz wymówek, usprawiedliwienia a poprostu zdradziłeś swoją kobietę i nie ważne jaka ona jest. Spiknij się z tym szonem. Jesteście siebie warci ;)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Dobre. Takie przemyślenie mnie akurat naszło. Starsze pokolenie mierzyło się z problemami rzuczanymi przez życie, a młodzi mierzą się z problemami, które w większości sami sobie generują. Tak, jestem boomerem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: w sumie z tej całej historii to mi szkoda tylko i wyłącznie twojej dziewczyny i chłopaka tamtej lafiryndy , oboje powinniście zostawić dotychczasowych partnerów i się związać , łajzy powinny się parować z łajzami
Twoja łaska zasługuje na coś o wiele lepszego niż ty
  • Odpowiedz