Aktywne Wpisy

Atreyu +51
#lidlomix zamiast #thermomix ?
Ponad 6 koła za garnek z mikserem i ekranem to jednak trochę dużo, nie mówicie że nie bo się zazwyczaj kredytujecie jak chcecie taki garnek xD
A lidlomixa da się co jakiś czas kupić w Niemczech na promkach za śmieszne pieniądze
Ma ktoś i to się sprawdza? Ilość przepisów "wystarczająca"? Jakieś za i przeciw?
#gotowanie #gotujzwykopem #jedzenie #kiciochpyta
Ponad 6 koła za garnek z mikserem i ekranem to jednak trochę dużo, nie mówicie że nie bo się zazwyczaj kredytujecie jak chcecie taki garnek xD
A lidlomixa da się co jakiś czas kupić w Niemczech na promkach za śmieszne pieniądze
Ma ktoś i to się sprawdza? Ilość przepisów "wystarczająca"? Jakieś za i przeciw?
#gotowanie #gotujzwykopem #jedzenie #kiciochpyta
źródło: b45768b5fb043f796fd2b4fb9a28e68ffec44921
Pobierz
Piastan +633
źródło: 1000006528
Pobierz

Kolejny raz - już wiedziałam czego się spodziewać ale myślałam że za pierwszym razem może źle do tego podeszłam i stąd takie dziwne efekty - a gdzie! Kolejny raz było dokładnie to samo mimo że paliłam wolniej i mniej. Uczucie tego telepiącego się serca jest straszne, okropne, nie wiem jak można czuć się zrelaksowanym po zielsku przy takich efektach. Taki efekt jest standardem?
#marihuana #narkotyki #zdrowie #gownowpis
@dthprf: Ale masz myślenie "robackie", sorry:
"to i tak tylko kobieta, zwale se konia"
"to i tak tylko piękna wyspa na Malediwach - nad Bałtykiem też jest woda"
"to tylko samochód mclaren 750s-spider - mój Peugeot też jeździ i skręca"
"to tylko jedzenie - co z tego że to wołowina wagyu, mielony u
Po prostu wow.. to chyba ty masz 'robacką' hierarchie wartosci - ze sie posłużę twoja mową...
@dthprf: to prawda, jak coś Ci nie służy to lepiej sobie darować - ale też nie warto od razu rezygnować ze wszystkiego co przyjemne a ryzykowne :)