Aktywne Wpisy
Hugolina +24
#niebieskiepaski
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
Podoba mi się jeden kolega taki. Znamy się z kursu tańca, grywamy w planszówki. To jest dosyć specyficzny typ człowieka, raczej niezbyt umie w relacje z kobietami. Ale mi się podoba :3 Problem tylko że on mnie olewa tzn. trzyma mnie na dystans, mam wrażenie że męczy go gdy jesteśmy sam na sam (w sensie bywamy sam na sam bo dość często wracamy razem tramwajem przez pół miasta to
MistrzPatelnii +106
Prowadzący ten program mało nie oszaleli z radości,bo przecież to takie moderne,na topie
Czemu #moderacja usuwa takie treści,przecież wykopalisko miało już ponad 1000 plusów i nie sposób było nie zobaczyć,że jednak odnosimy się do tego krytycznie
Kolejna sprawa jest taka że ta gardząca wartościami rodzinnymi stacja już wiosną wypuszcza nowy program o nazwie :Drag me out
https://tvn.pl/programy/drag-me-out/aktualnosci/czas-na-show-drag-me-out-juz-wiosna-w-tvn-pierwszy-taki-program-rozrywkowy-w-polskiej-telewizji-st7731515
Bardzo was proszę nie dajmy sobie wejść na głowę takimi tematami
Przecież takie dzieci w wieku nastoletnim,będą walczyły same ze sobą.Popatrzcie co ma miejsce na zachodzie.Czy chcemy, aby nasze dzieci które są przyszłością tego narodu miały podawane blockery dojrzewania i były w tak parszywy sposób indoktrynowane?Nie zróbmy tu drugiej Kanady!!!!
#trans #bekazpodludzi #bekazlewactwa #polityka ##!$%@?
@Questorius: ale przecież to ty te tematy zarzucasz, ja nawet TVNu nie oglądam.
Ja też nie oglądam!!!!!
Było na głównej ponad 1000 plusów
Trzymajmy rękę na pulsie,myślisz że o co chodzi z tymi pomysłami aby karać za mowę nienawiści?
No właśnie po to że jak to przejdzie to już nie powiesz do takiego popaprańca,że jest chory psychicznie,bo prawda będzie mową nienawiści
@Questorius: Właśnie o to chodzi w tej ustawie. Nie można obrażać innych ludzi i nazywać ich chorymi psychicznie czy dewiantami, bo jakiś wykopek jest ignorantem i zupełnie nie ma pojęcia czym drag
Ewentualnie to jest typ w sukience który edukuje dzieci, tylko kolor sukienki się zmienił.
Poproszę o sprostowanie.
wyrzucone jako duplikat (mimo, że nie jest) do znaleziska o którym piszesz.
#moderacja w formie ¯_(ツ)_/¯