Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
Poleci ktoś dobrego psychoterapeutę z #wroclaw, który pomógłby w jakimś stopniu nadrobić braki w socjalizacji? Mam 30 lat i społecznie jestem duchem. Praktycznie całe życie izolowałem się od ludzi i teraz próbuję wyjść z tego bagna. Terapia grupowa byłaby pomocna myślę. Psychiatra raczej tutaj nie pomoże, bo fobii społecznej jako takiej nie mam, normalnie chodzę do sklepu czy na pocztę. Także nie sądzę, żeby farmakologia była tutaj użyteczna, chyba że jakieś antydepresanty bo mam często zjazdy nastroju z powodu samotności.
#leczsiezwykopem #psychologia #psychoterapia #wroclaw #dolnyslask #depresja #samotnosc #terapia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
imo po prostu wybierz certyfikowanego terapeutę albo w trakcie certyfikacji, bo z ogarnięciem certyfikowanego terapeuty może być ciężko, najważniejsza jest Twoja własna praca nad sobą