Wpis z mikrobloga

NA NORMALNYM CYWILIZOWANYM PORTALU JAK NAPISZESZ:"CZEŚĆ JESTEM TU NOWY" TO ALBO KTOŚ DA CI PLUSA, ALBO ODPISZE, ŻE WITAMY NA POKŁADZIE I UGOŚCI JAK U SIEBIE. A NA MIRKO? JA PIEHDOLE. NA MIRKO JAK NA CZACIE Z BOTEM KUHWA. NIEEE, NA MIRKO TO JAK NA FORUM PHP BY PRZEMO KUHWA XD ODPISZESZ MIRKOWI COKOLWIEK TO JAK ZAUWAŻY, ŻE DO NIEGO PISZESZ TO ALBO DA CIĘ NA CZARNO ALBO ODPISZE:"CO KUHWA? CHCESZ NA CZARNO KUHWA? PISZESZ DO MNIE, DO MIRUNIA PRZEGRYWUNIA? WIESZ KIM JA JESTEM KUHWA? NIE MAM PRACY I ŻYJĘ NA NEET. JESTEM NIKIM KUHWA, JESTEEEEM NIKIIIIM. JA PIEHDOLE MIRECZKI PRZEGRYWECZKI
Mega_Smieszek - NA NORMALNYM CYWILIZOWANYM PORTALU JAK NAPISZESZ:"CZEŚĆ JESTEM TU NOW...

źródło: temp_file4904521802952826506

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mega_Smieszek: i jeszcze doda coś o p0lce na pewno wariat szalony, że szmata, że głupie, że złe, że nie wiedzą co dobre, no taki tutaj mamy klimat nie ma co ukrywać prezcież tego, trzeba grać w otwarte karty normalnie uczciwie
z fartem
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: widzialem kiedyś na tagu #gry albo #gamedev jak jakiś lepek zalozyl konto i pochwalił sie jak z darmowych assetow złożył wioskę jakby do gierki rpg. Calkiem zgrabnie mu to poszlo i wiocha wygladala spoko. Typek deklarował że to taki projekt do szuflady, że nic raczej z tego nie bedzie ale pochwalić by sie chciał. Jakie byly komentarze pod postem? Klasycznie:"usun konto zielonka", "fajne ale nie
  • Odpowiedz