Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: To błędne koło.... Odstaw zupełnie filmy corn, a trzepanie ogranicz do razu dziennie i potem zmniejszaj dawki. Wiele jest w internecie kołczy, guru, kursów, którzy mówią, żeby wogóle przestać trzepać - co moim zdaniem jest awykonalne... I będzie jeszcze gorzej po tym.

3 powody:
1) Jak odstawisz to całkowicie - to ciągle będziesz o tym myślał i będzie dokuczala Ci samotność i brak kobiety
2) Dla zdrowia prostaty lepiej raz na jakiś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

@JoeGlodomor:

Jądro półleżące (łac. nucleus accumbens) – jedno z jąder podstawnych mózgu. Składa się przede wszystkim ze średnich neuronów kolczystych wykazujących ekspresję receptorów dopaminergicznych. Jądro półleżące jest częścią układu nagrody człowieka, głównego systemu
  • Odpowiedz
@dam2k01: Żeby mieć bordo na nowym wykopie wystarczy raz w tygodniu dodać kilka znalezisk, nie trzeba siedzieć tu dzień i noc.
Jeżeli przegryw doradza ci w sprawach związku to tak jakbyś spytał o wybór telefonu albo komputera kogoś, kto kompletnie nie zna się na sprzęcie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to jest brutalne ukazanie rzeczywistości na podstawie ewolucji i natury, ten tag nie powoduje depresji Ty ją masz bo nie wygrałeś na loterii genetycznej po prostu lub inne czynniki losowe na które nie miałeś wpływu
  • Odpowiedz
Przecież na tych tagach siedzą praktycznie tylko ludzie, którzy nigdy za rękę nie trzymali

@SzycheU: W sensie jak ktoś pisze dlaczego jest odtrącany przez kobiety to jego doświadczenia nie mają znaczenia, bo był odtrącany przez kobiety?
seems l0g1c

Żadnych doświadczeń z kobietami nie mieli a zgrywają ekspertów do spraw związków i oczywiście zrzucają winę za swoje s----------e na
  • Odpowiedz
@Eteres: Wiesz co, prawda jest taka, że psychologia ewolucyjna jest równie prawdziwa jak stwierdzenie popularne swego czasu, że "szczepionka jest dogłębnie przebadana, w 100% skuteczna i bezpieczna. chroni przed zachorowaniem".

Biologia ewolucyjna całkowicie pomija kontekst społeczny a badania opierają się na "studentkach" :)

Owszem, w świecie bez cywilizacji pewnie by tak było, że silniejszy rządzi, dzieci rodzą sie tylko czadom. Ale fakty są takie, że czadom i "modelkom" rodzi się mniej dzieci
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): @Eteres:

Mnie zadziwia jacy wykształceni w temacie psychologii ewolucyjnej są Wykopki, że biorą badania z tej dziedziny za pewnik.

Ja po paru latach studiowania psychologii na brytyjskim ICL nie jestem pewna czy odważyłabym się opierać moje hipotezy na badaniach naukowych z tej dziedziny, bo mam wrażenie, że ciało profesorskie zjadłoby
  • Odpowiedz