Aktywne Wpisy

Brightsider +4
Ehhh chłop zaraz 30 lat na karku a nigdy fryzury na devolaja nie miał... Over dla chłopa

Vasterek4 +9
źródło: 1000035011
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000035011
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: co to jest?
3 powody:
1) Jak odstawisz to całkowicie - to ciągle będziesz o tym myślał i będzie dokuczala Ci samotność i brak kobiety
2) Dla zdrowia prostaty lepiej raz na jakiś
@JoeGlodomor:
@dam2k01: dlatego napisałem, że musze się odciąć.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Jeżeli przegryw doradza ci w sprawach związku to tak jakbyś spytał o wybór telefonu albo komputera kogoś, kto kompletnie nie zna się na sprzęcie.
@SzycheU: W sensie jak ktoś pisze dlaczego jest odtrącany przez kobiety to jego doświadczenia nie mają znaczenia, bo był odtrącany przez kobiety?
seems l0g1c
Biologia ewolucyjna całkowicie pomija kontekst społeczny a badania opierają się na "studentkach" :)
Owszem, w świecie bez cywilizacji pewnie by tak było, że silniejszy rządzi, dzieci rodzą sie tylko czadom. Ale fakty są takie, że czadom i "modelkom" rodzi się mniej dzieci
Mnie zadziwia jacy wykształceni w temacie psychologii ewolucyjnej są Wykopki, że biorą badania z tej dziedziny za pewnik.
Ja po paru latach studiowania psychologii na brytyjskim ICL nie jestem pewna czy odważyłabym się opierać moje hipotezy na badaniach naukowych z tej dziedziny, bo mam wrażenie, że ciało profesorskie zjadłoby