Aktywne Wpisy
MarianJanusz +9
Uwaga bo pojadę teraz trochę ruską onucą. Ale czy z perspektywy tych dwóch lat rzeczywiście opłacało się Ukraińcom stawiać opór? Kilkaset tysięcy zabitych. Miliony uciekło z kraju. Całe miasta w gruzach. Zapaść gospodarcza. A co było alternatywą? Alternatywą było po prostu dać ruskim wjechać czołgami do Kijowa. Zełenski by pewnie trafił do łagru, a kilku innych wypadło z oknien. Władzę przejęłaby jakaś moskiewska pacynka i tak by się im dalej żyło na
krewetkowa_zupka +245
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #kierowcy #pytaniedoeksperta
@TrionicSe7en: bardzo dobra firma, maja bardzo dobre klocki motorsportowe, takie 1500+
TRW
Chyba, że chcesz ultra budżetowo to maxgear XD
@SpalaczBenzyny: i nie boisz się, że ci się zeszklą?
tarcze najtańsze to w praktyce zwykle TRW do mojego gruza, ok. 200 zł za sztukę, 345 mm
ale ludzie bardzo chwalą klocki Ferodo DS Performance, no i popularne jest DS2500 do "pałowania"
@SpalaczBenzyny: a to nie, ja nie szukam klocków do gruza tylko do takiej codziennej miejskiej jazdy, które mi się nie zeszklą ani nie skruszą jak zahamuję awaryjnie czyli temperatura pracy będzie raczej niska i dalej muszą sprawnie zatrzymać auto.
@trzaichlac69: a u ciebie to jest zestaw torowy czy na drogi publiczne?
@ziomus13: Bo?