Coś przedtem czytałem o praktykach, że musisz sie logować, bo będą ci z karty co jakiś czas kase wyciągać, a jak nie masz podpietej karty, to ci konto skasują
Teraz mają promocję z tymi kodami od pizzy za 10 zł. Kupiłem sobie pizze i wpisuje kod na tej stronie do gry za 5 zł, aby mieć ją za darmo. Po wpisaniu kodu mam jakieś 44 grosze do zapłaty jeszcze. To normalne? XDD K---a, mam kod na 10 zł, kupuje gre za 5 zł i jeszcze dopłacać robiąc przelew na strone?
Anonim (nie OP): Tak to normalne, wszystkie sklepy nie zmniejszają ci ceny do 0 bo byłby to wtedy elektroniczny pieniądz a nie kod zniżkowy. Takie przepisy UE.
BTW ta kasa za nie logowanie się to też normalna opłata za przetrzymywanie twojej kasy w postaci elektronicznej. PayPal ma to samo
bo byłby to wtedy elektroniczny pieniądz a nie kod zniżkowy.
'' Przy promocji możliwe jest pokrycie całej kwoty rzeczy. W niektórych przypadkach, zniżka może wynosić 100% i oznaczać darmową lub bezpłatną rzecz '' -cytat z neta, wiec nie mów, że to niemożliwe.
Te g2a to jakiś żart XD
Coś przedtem czytałem o praktykach, że musisz sie logować, bo będą ci z karty co jakiś czas kase wyciągać, a jak nie masz podpietej karty, to ci konto skasują
Teraz mają promocję z tymi kodami od pizzy za 10 zł. Kupiłem sobie pizze i wpisuje kod na tej stronie do gry za 5 zł, aby mieć ją za darmo. Po wpisaniu kodu mam jakieś 44 grosze do zapłaty jeszcze.
To normalne? XDD
K---a, mam kod na 10 zł, kupuje gre za 5 zł i jeszcze dopłacać robiąc przelew na strone?
#g2a #steam #gry #komputery #informatyka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: maxresdefault
PobierzBTW ta kasa za nie logowanie się to też normalna opłata za przetrzymywanie twojej kasy w postaci elektronicznej. PayPal ma to samo
─────────────────────
·
'' Przy promocji możliwe jest pokrycie całej kwoty rzeczy. W niektórych przypadkach, zniżka może wynosić 100% i oznaczać darmową lub bezpłatną rzecz '' -cytat z neta, wiec nie mów, że to niemożliwe.