@mirko_anonim: Też u grubych mi się powodziło, wychodzę z założenia, że mają świadomość o tym, że są za słabe na chada więc celują w takich normalniejszych.
@noopek2: a może op chciałby czuć się wyjątkowy i nie chce różowej, która go chce tylko dlatego, że inni są dla niej niedostępni? Ja bym nie chciał takiej, która mnie chce, bo wychodzi z założenia że jak nie ja, to koniec bo inni jej
Ja nie oszukuje siebie bo nie muszę nikogo szukać na tanich stronkach pseudorandkowych więc nie wiem co tam w głowach mają użytkownicy tylko napisałem moje
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
@mirko_anonim: A może mają w dupie jak wyglądasz i dają lajka każdemu bo nie patrzą w pierwszej kolejności na wygląd jak ty xd?
zapewne paradoksalnie jesteś szczupły a te grubaski takich lubią xd
między wieszakiem z reklamy bielizny, a ewidentną otyłością jest sporo miejsca
@noopek2: a może op chciałby czuć się wyjątkowy i nie chce różowej, która go chce tylko dlatego, że inni są dla niej niedostępni? Ja bym nie chciał takiej, która mnie chce, bo wychodzi z założenia że jak nie ja, to koniec bo inni jej
Ja nie oszukuje siebie bo nie muszę nikogo szukać na tanich stronkach pseudorandkowych więc nie wiem co tam w głowach mają użytkownicy tylko napisałem moje