Aktywne Wpisy
McBreed +297
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Dzień dobry. Piszę tutaj z nadzieją, że ktoś miał może cos podobnego i pomoże mi w trudnej sytuacji. Od około 3 lat drastycznie spadło mi libido, prawie w ogóle nie odczuwam pożądania, #s--s jest praktycznie bez żadnej przyjemności. Przez ten okres przechodziłem przez stan zapalny prostaty, lecz już z tego wyszedłem co potwierdziły ostatnie badanie. Co dziwne czasami podczas leżenia na plecach odczuwam dziwny dyskomfort, pieczenie w okolicach krocza, trudno dokładnie zlokalizować to miejsce lecz raczej nie jest to prostata. Podczas tego pieczenia TOTALNIE nie mam ochoty na s--s, gdy nie piecze to minimalnie libido sie pojawia, lecz nadal jest bliskie zeru. Biegam od lekarza do lekarza i żaden nie wie co mi dolega, robiłem absolutnie wszystkie badania z krwi które mogą odpowiadać za libido i wszystkie są książkowe, miałem terapie testosteronem, miałem podbity prawie na 1000 jednostek a libido nadal praktycznie zerowe. Z braku pożądanie niestety kuśka również słabo staje, są dni że nawet 100mg sidenafilu nie pomaga. Mój kilkuletni związek się chwieje przez tą sytuacje. Proszę Was o jakieś wskazówki, które pomogą mi znaleźć przyczynę. Czuję, że prez to zaczynam popadać w #depresja... Dziękuje z góry za odpowiedź
#pytanie #pytaniedoeksperta #urolog #seksuolog #androlog #aseksualizm #zwiazki #lekarz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
L-arganina, selen, żeń szeń, cynk, witamina E i d3
Faszeruj się codziennie (tylko zachowaj umiar co do dawki) i będzie dobrze ;)
─────────────────────
@budep a u ciebie ten stan zapalny ma duży wpływ na libido? Masz jakiś sposób, żeby te pieczenie jakoś ustało? U mnie występuje raz na jakiś czas
──────────────
Rozwiazales swoj problem?
U mnie wszystkie badania wporzadku, zadnych dolegliwosci, jedynie brak libido...