Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nic ciekawego, laski zawsze maja swoj poglad na to jak pocierac o gorna sciane pochwy kuthasem, pal licho jezeli maja to wyczute i faktycznie sa w stanie do czegos dojsc.

Bo inaczej to z taka laska w kazdej pozycji spierasz sie o katy natarcia chyba ze ja spacyfikujesz albo zwiazesz, inaczej po prostu bedzie Ci przeszkadzac caly czas w peklowaniu jej tak jak Ci sprawia radosc
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pytasz, bo chodzi Ci o to czy z doświadczenia pisze że się nie da? Mam narzeczonego a na pytanie o dominację lub jej brak nie będę odpowiadać, bo nie gadam o takich rzeczach poza moją relacja.

W jakimkolwiek aspekcie życia jak są dwie dominujące osoby to nawet ciężko by się dogadały kto w danym momencie będzie dominujący bo będą próbować dominować i ciężko im będzie się pogodzić z byciem zdominowanym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale w czym masz problem? Nie możesz podać dominacji na jakiś czas? Mi się od zawsze wydawało, że nie odnalazłbym się w łóżku jako strona uległa, ale od niedawna tak właśnie jest i jestem zachwycony. Co nie znaczy że już nie dominuję. Poprostu czasami trzeba wyjść z roli i oddać pałeczkę partnerce/partnerowi.
  • Odpowiedz