Wpis z mikrobloga

@walokid: Jestem za tym zeby mozna bylo wymagac przy kazdej transakcji czego sie chce (ktos ma byc vege,nie moze byc rudy,usunac konto itd). Albo ktos sie znajdzie albo ktos zmieni zalozenia
  • Odpowiedz
@walokid: Nie mialbym nic przeciwko temu, ze ktos pije a-----l, jesli nie powodowaloby to innych utrudnien (jakies burdy pijackie, darcie ryja, rzyganie itd) - inaczej mowiac, w granicach rozsadku.

Z paleniem jest troche gorzej, bo palac w domu/mieszkaniu, dym czuc wszedzie i to moze przeszkadzac. Ja jestem wychowany w domu gdzie bylo palone 24/7 (sam nie pale i nigdy nie palilem), wiec ja bym pewnie na to przymknal oko, ale
  • Odpowiedz
@walokid: Myślę, że sporo zależy od skuteczności okapu. Rozumiem wegan, którzy nie chcą, żeby im j----o mięsem/rybą, natomiast tajemnicą poliszynela jest, że jak weganin wyjdzie z kibla po dwójce, to bez maski tlenowej od razu po nim nie wejdziesz, więc takie informacje są całkiem sensowne.
  • Odpowiedz
@walokid:

aktywnej w praktykowaniu yogi, medytacji i mindfulness

brzmi jak jakaś mini sekta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak poważnie to moim zdaniem dobrze, że mówi kogo szuka a nie że potem będą spiny światopoglądowe.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker widzę, że nie łapiesz żartu i naprawdę myślisz, że takie coś można zgłosić ????
Mam pedały w rowerze jak również mam jednego pedała za sąsiada. Nic ci do tego jak ich nazywam. Wolność słowa. I wypomina to ktoś kto w nicku przyznaje się, że j---ł własną matkę :D
  • Odpowiedz