Aktywne Wpisy
Wczoraj czułam się ze sobą dobrze, dziś jak dno się czuję ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A jak jest u Was, jak czujecie się ze sobą? Dobrze, czy raczej nie?
Eh Wykopki, trochę #chcepogadac, ale to jutro dopiero, bo idę już spać (╯︵╰,)
#atencyjnysmuteczek
A jak jest u Was, jak czujecie się ze sobą? Dobrze, czy raczej nie?
Eh Wykopki, trochę #chcepogadac, ale to jutro dopiero, bo idę już spać (╯︵╰,)
#atencyjnysmuteczek
Jak się czujesz ze sobą?
- Dobrze. 30.1% (58)
- Źle. 25.4% (49)
- Różnie. 44.6% (86)
marcinkaminskicon +171
Mirki z #poznan
Naprawde potrzebuje dorobić sobie kilka zlotych.
Ten miesiac mam wyjatkowo ciezki, do tego zdradzil mnie #rozowypasek co nie pomoglo mi w finansach.
Moze ktos z Was potrzebuje jakiejs pomocy lub ma cos do zrobienia w weekend? Ten jak i nastepny, bo w tygodniu niestety pracuje.
Potrafie wykonywac drobne naprawy, szpachlowac, malowac czy wiele innych rzeczy okołoremontowych.
Znam obsluge komputera, caly pakiet office (nawet podstawy virtual basic w excelu xD)
Naprawde potrzebuje dorobić sobie kilka zlotych.
Ten miesiac mam wyjatkowo ciezki, do tego zdradzil mnie #rozowypasek co nie pomoglo mi w finansach.
Moze ktos z Was potrzebuje jakiejs pomocy lub ma cos do zrobienia w weekend? Ten jak i nastepny, bo w tygodniu niestety pracuje.
Potrafie wykonywac drobne naprawy, szpachlowac, malowac czy wiele innych rzeczy okołoremontowych.
Znam obsluge komputera, caly pakiet office (nawet podstawy virtual basic w excelu xD)
#!$%@? w takim razie xD
@idk_nvm: emm nie? szanuję ją, jedyne co zdradzę to z łodzi jest. a te kolczyki ma odemne, razem kupiliśmy. 50 Euro kosztowały czyli około 200 PLN.
Jak kobieta chce mojego penisa, to musi popracować najpierw! Tak łatwo nie daje!
Ale nie tylko kupiłem jej kolczyki, ale też ochronę na iPhone bo już miała jeden booble, i chciałem ochronić jej ekran więc kupiłem i założyli od razu.
Co do pytania czy chodziliśmy? Nie wiem. Naprawdę. Nie wiem, bardziej
@idk_nvm: a kupiłem coś tylko jednej lasce z 13 które zaliczyłem w 2023 roku xD bukeit róż tej co mnie rzuciła xD