Wpis z mikrobloga

a jeden z najważniejszych projektów w historii tego kraju jest na prostej drodze zeby go zlikwidować bo niemcy sie na to nie zgadzaja

@maczeta31: nie no kolego, elektrownia ostrołęka została zlikwidowana bo PiS ją źle zbudował i w-----ł 2 mld pln na śmietnik
  • Odpowiedz
a jeden z najważniejszych projektów w historii tego kraju jest na prostej drodze zeby go zlikwidować bo niemcy sie na to nie zgadzaja

@maczeta31: twitter to jest czerwony od pisowskich trolli, tam się siedzieć nie da xD
  • Odpowiedz
@maczeta31: ja tam jednak wolę żeby megadrogie projekty takie jak Ostrołęka, Izera, fabryka maseczek itp. były realizowane w kraju, który jest transparentny i respektuje przepisy a nie takim, gdzie władza wyjmuje sobie dowolną ilość pieniędzy z celu X i wrzuca je dla swoich rodzin i politycznych wspólników
  • Odpowiedz
aha czyli większość dziennikarzy zajmujących sie polityka, energetyką itd. To pisowskie trolle OK. Wam juz ta sekta calkiem mózg wyprała

@maczeta31: większość dziennikarzy? dawaj ich xD
  • Odpowiedz
no tak wszyscy wykupieni przez PiS, wiadomo xD kto jest w takim razie bezstronny? Moze Tomasz Lis?

@maczeta31: no nie wiem, może nie medialni celebryci? Jaką wiedzę miałby mieć dziennikarz niezależnie od jakiego poziomu, jakim jest Tomasz Lis na temat takiej inwestycji jak CPK. Chciałbym posłuchać ekspertów w debacie, mogą nawet brać w niej udział Bartosiaki i Stanowski (xD), a po drugiej stronie eksperci nie wiem, znalezieni przez rząd whatever.
  • Odpowiedz
@maczeta31: No nie sądziłem ze będziesz się sugerował zdaniem dziennikarzy, ale jeśli to jest dla Ciebie zrodlo wiedzy o opłacalności CPK to winszuje xd
  • Odpowiedz