Wpis z mikrobloga

@kobiaszu: to jest niesmowite. Od tygodnia już ponad, wyborcy pod wpisami Metzena i Bosaka na Iksie oraz YT piszą, że ich nie poznają. Nie na to głosowali. Obaj dumni z siebie zawsze byli, że mają media społecznościowe i czytają komentarze... Trzeba przyznać, że Bosak jest kosekwetny i chyba tyle w tym dobrego
@wstanczyk: co jest pisoską narracją?to że wonsik&kamińskie powinni być osądzeni sprawiedliwie? bo ta pisoska narracja to jest jedynie w waszych pustych łbach. Pis ma swoje sądy, peło zrobiło swoje i teraz mamy kabaret dla plebsu, a ja mam w to wyebane. Żryjcie się i drzyjcie mordę jak najwięcej, bo to tylko tylko potwierdza, że pis od peło się różni od siebie tylko tym, że jedni biegają do kościółka i udają, że
@wstanczyk: co jest pisoską narracją?to że wonsik&kamińskie powinni być osądzeni sprawiedliwie? bo ta pisoska narracja to jest jedynie w waszych pustych łbach. Pis ma swoje sądy, peło zrobiło swoje i teraz mamy kabaret dla plebsu, a ja mam w to wyebane. Żryjcie się i drzyjcie mordę jak najwięcej, bo to tylko tylko potwierdza, że pis od peło się różni od siebie tylko tym, że jedni biegają do kościółka i udają, że
@eXtremeViolence oni już zostali osadzeni i skazani prawomocnym wyrokiem, o czym ty mówisz xd? To jest właśnie ta narracja która dałeś sobie wkręcić że jest inaczej i to sprawa gdzie trzeba jakąś politykę my-oni uprawiać.

Niby tacy legalisci, dopóki koalicjantów nie ścigają. Pewnie też wiedzą że swoje mają za uszami i może to wyjść
@kobiaszu: No tak, Bosak jadący po PiS po burej suce, ale jednocześnie wskazujący że Tusk to co robi to robi ze złamaniem prawa i Konstytucji (do czego sam się w dodatku przyznał w wywiadzie, że to w ramach "walki o praworządność" i musi), ale PO-boty już odbierają to jako zniewagę xDDD