Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +810
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

A już się z grubą kasa wital
01:55
Kiedy chcesz zabłysnąć i powiedzieć "chucpa", ale coś ci brakuje słownictwa XD
@dzapanisko: ja się mogę pochwalić że mam zdjęcie z Kozą xD A na jaoka to bym najwyżej napluł, tfu
Glupia raszpla z Ustki.
Jakis cygan sie wypowiada.
źródło: jaok
Pobierz