Aktywne Wpisy
2027 +8
Polecicie jakiś fajny serial kryminalny? Zależy mi na tym, aby główny bohater był przestępcą, a najlepiej złodziejem, albo mordercą.
Ważnym aspektem dla mnie jest to, aby miało to nutkę realizmu. Kiedy oglądałam ''Arsene Lupin'', bardzo mnie denerwowało wiele sytuacji oderwanych od realizmu.
Oglądałam również Dextera, był on trochę dziwny, ale w miarę git.
Widziałam także dom z papieru i nowy serial ''berlin'', ale celuje w coś bardziej prawdziwego. W motyw zwykłego przestępcy,
Ważnym aspektem dla mnie jest to, aby miało to nutkę realizmu. Kiedy oglądałam ''Arsene Lupin'', bardzo mnie denerwowało wiele sytuacji oderwanych od realizmu.
Oglądałam również Dextera, był on trochę dziwny, ale w miarę git.
Widziałam także dom z papieru i nowy serial ''berlin'', ale celuje w coś bardziej prawdziwego. W motyw zwykłego przestępcy,
WielkiNos +413
Juleczka chodząca do restauracji z kotem, który wylizuje sobie odbyt jak sie wysra po czym pije z nią kawę z tej samej szklanki każe kobietom karmić piersią dziecko w kiblu, bo według niej naturalne karmienie jest obrzydliwe.
Jak psiarze i kociarze pozwalający zwierzętom wchodzić na stoły i blaty, jedzący z nimi z tych samych naczyń tymi samymi sztućcami mogą się wypowiadać o tym, co jest obrzydliwe? ( ಠ_ಠ)
#
Jak psiarze i kociarze pozwalający zwierzętom wchodzić na stoły i blaty, jedzący z nimi z tych samych naczyń tymi samymi sztućcami mogą się wypowiadać o tym, co jest obrzydliwe? ( ಠ_ಠ)
#
#ciaza #januszebiznesu #logikaniebieskichpaskow #demografia #pieklokobiet
Jestem wzięta za siebie i nie projektuj sobie czegoś czego nie ma.
Ehhh... Jak chcesz to żyj sobie dalej w swoim wyimaginowanym świecie. Bye!
Komentarz usunięty przez autora
Zanim poradzisz coś komuś zastosuj to do siebie
Nie nie wcale nie widać że polibilas wszystkie wpisy hejtujace mnie (przez tego gościa który lubi dzieci ) i kto
Jakich moich postach? Napisałam gdzieś, że nienawidzę kobiet z nie wiem... Dużymi pupami?
Ale ty jesteś głupia... Aż brak mi słów. Nie polubiłam każdego, jak nie widzisz to kup okulary... Chociaż nie, bo cię to oszpeci to kup szkła, a do lubienia dzieci się nie odniosę, bo to już jest przesada.
@WielkiNos: jak to jest, że jak kobiety mają swoje działalności to 80% z nich może i chce pracować przez prawie całą ciążę a jak umowę o pracę u kogoś to 80% z nich od 3 mc jest już
Jak Ty pojedziesz do sanatorium lub na operację to też pewnie okradasz co?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Tajlosfit: Dlaczego niby skoro jestem ograbiany na jej poczet? Ty lepiej nie wyciągaj łap po cudze pieniądze na swoje bachory. Dlaczego mam Ci je sponsorować?
@WielkiNos: już #!$%@? bez przesady z tym słowem kariera, karierę to robi może z 10% pracowników. Reszta grzecznie #!$%@?