Aktywne Wpisy

annlupin +39
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

annlupin +22
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
https://www.hubermanlab.com/newsletter/toolkit-for-sleep
Tu masz bardzo cenne porady jak zadbać o higienę snu. Huberman to ceniony popularyzator nauki
Ale w gruncie rzeczy jeśli dostajesz energii w nocy to możesz po prostu miec chronotyp "sowy" i z tym już jest ogólnie problem. Poczytaj o tym też, może są jakieś rozwiązania co do tego.
@rindo, pracuję pół-fizycznie, ale intensywnie, w dodatku dużo chodzę codziennie (nie mam samochodu), więc myślę, że jestem codziennie odpowiednio zmęczony fizycznie. Kawy nie piję w ogóle, w zasadzie piję samą wodę. Myślę, że dietę mam ustawioną dość zdrową. Co do ledów, poczytam, pomyślę nad tym, dzięki:)
@mirko_anonim: To dlatego ze twoj organizm juz przyzwyczail sie do tego rytmu dobowego i ciezko to bedzie zmienic.
Jak dlugo probowales
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
A to wywalona histamina blokowała ich działanie.
Szkoda mi czasu na ponowne szukanie, tym razem dokładnie pod sen.
Ale problem z lekami nasennymi jest taki, że człowiek czuje, że nie jest