Aktywne Wpisy
JudzinStouner +152
Skisłem dzisiaj z wykopków potwornie. Dowiedziałem się, że nowy Mustang to sportowe auto dla biedaków xD Samochód, który kosztuje u nas w wersji V8 od 310 do 370k jest dla biedaków xD Przeczytałem też, że jaranie się nim jest debilizmem, bo w USA jeżdżą nim spoceni robole.
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
Szkoda, że autor takiego komentarza nie wziął pod uwagę różnicy roli samochodu w codziennym transporcie w USA i Europie, oraz różnic w opodatkowaniu. Mustang V8
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Mirki, czyją jest wina kolizji? Czarny VW Sharan przyspieszył i specjalnie uderzył. Miał stare uszkodzenia na prawym przednim zderzaku.
#motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
Sprawdz sobie przepisy BHP
Kiedy nie pracujesz w chłodni albo proces produkcji nie wymaga niskich temperatur to jeśli na hali masz poniżej 4 stopni (a podejrzewam, że tak jest, bo sam tego doswiadczylem) to pracodawca ma obowiązek wstrzymać produkcje. Przy takich temperaturach jak dobrze pamiętam nie można pracować dłużej niż
Najważniejsze, zeby się ruszać i jeść dużo kcal, wtedy nie jest zimno :)