Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo

Teuvo +38
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
źródło: 1731187940074
Pobierz

#sejm #programowanie
Czy ludziom sie naprawde wydaje, ze tam sie uczy ustaw na pamięć? xDˣᴰ To jest dosc obszerna nauka społeczna. Obawiam się że Twoj pomysł nie wypali. Demokracja bezposrednia super. Tworzenie prawa - profesjonaliści (a tu jest
@bialegomisa: programowanie na profesjonalnym poziomie także nie jest zero-jedynkowe https://pl.wikipedia.org/wiki/Logika_rozmyta
@bialegomisa: to jest uproszczenie całej sztucznej inteligencji ;)
Nie jestes w stanie zapisać w prawie, kazuistycznie wszystkich przypadków z życia zeby przyporzadkować do jednej z tych dwóch kategorii. Przykład: ostrzenie noża - łatwe, dźgnięcie kogoś - łatwe. Czekanie w krzakach pod czyimś domem? Doktrynalne mabo jambo.
Inne:
@bialegomisa: bo tak jest. Tak samo możesz powiedzieć np. o algebrze Boolowskiej, że każdy debil mógłby to wymyśleć. George Boole miał szczęście, że stworzył całą teorię, która okazała się przydatna wraz z nadejściem komputerów.
Sama logika rozmyta nie ma za bardzo sensu, ale to co jest wartościowe to dostarczenie całej teorii,
@groman43: zdajemy sobie z nich sprawę ale udajemy ze nie istnieją ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kto robił commit, kto zmergował do maina itp. Można przypisać nazwisko, prześledzić historię