Aktywne Wpisy
MIODNIK_KOWAL +558
Wygląda na to,że ten trawnik był sprzątany ostatnio w 2004 roku (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#heheszki #warszawa #pragapoludnie
#heheszki #warszawa #pragapoludnie
maikeleleq +32
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Pierwszy typ - śpieszy się, robi kilka rzeczy na raz, ogarnia kilka spraw jednocześnie, pada na pysk po całym dniu że zmęczenia, ciągle spięty i zestresowany, jak najwięcej chce zrobić dziś, uważa że "życie jest trudne więc tak trzeba robić", pogania innych i wkurzają go ludzie drugiego typu bo go spowalniają
Drugi typ - robi powoli ale dokładnie, dokładnie przemyśli co chce powiedzieć, prosi o powtórzenie gdy osoba typu pierwszego mówi coś szybko co należy zrobić przez co kilka informacji mu ucieka, jest flegmatyczny, ale nie stresuje się i nie jest spięty, potrafi zostawić coś na jutro, wkurzają go ludzie pierwszego typu bo go popędzają
Która opcja jest "normalna" i słuszna?
#logikarozowychpaskow #logikabiebieskichpaskow #zycie #psychologia #relacjemiedzyludzkie #zwiazki #pytanie #ankieta
Do której grupy ludzi wam bliżej?
obie opcje są potrzebne, świat by się nie rozwijał gdyby nie było któregoś z nich
Np pospiech nie oznacza od razu, ze sie stresujemy przy tym i oczywiscie musimy byc zmeczeni wieczorem.
Bycie powolnym nie oznacza, ze jest sie dokladnym. To z tym popedzaniem tez nie wiem, skad to wzielas.
Przemysl bardziej, rozloz to ewentualnie na wiecej opcji
ja jak jest robota to robie sprawnie i szybko, ale nie dam sie zajechac bo wyznaje raczej zasade "mam za malo czasu" i wole robic rzeczy ktore lubie
tak wiec malo pracuje, ale jak juz pracuje to inteligentnie i efektywnie
i szybko bo jak zrobie cos szybko to mam wiecej czasu na fajne rzeczy
wkurzaa mnie i osoby 1 i 2 typu ale drugiego chyba bardziej ze nie ogarniaja,
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ja jednak mowie o ludziah ktorzy naprawde duzo czasu potrzeuja na ogarniecie i do tego musisz spedzic kupe czasu na tlumaczeniu im
Tyle że z taką osobą musiałbyś zestawić osobę, która czegoś nie umie, ale za to robi to szybko i w efekcie byle jak.
To taki chłop z programu Usterka, który przychodzi bez narzędzi, robi połowę, a do tego źle i woła 200 zł, bo robota zrobiona, a jemu