Aktywne Wpisy
Ale mnie #!$%@?ą wykopki, które ustawiają sobie różowy pasek, albo w ogóle nick i zdjęcie babskie i udają babę, piszesz z takim i nie wiadomo jak się zwracać, myślisz, że gadasz z babą, a za chwilę się okazuje, że to facet, weźcie rozbieg i #!$%@? głową o ścianę, to wam się odechce głupot, gardzę wami.
#bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
#bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
idomeneo +71
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #ps5 #xbox
@ZielonyRozpustnik: z tym przedziałem 2-3k za samą baze bez peryferiów jeszcze możnaby dyskutować i się wysilić ale mówienie tego samego o przedziale 3-4k to już obelga i z czymś takim dyskutować nie będę. Redakcja PurePC od ponad 15 lat udowadnia co miesiąc, że da się w tym przedziale na spokojnie złożyć kompa. https://www.purepc.pl/jaki-komputer-do-gier-kupic-polecane-zestawy-komputerowe-na-styczen-2024-gotowe-konfiguracje-w-roznych-cenach?page=0,6 Pierwszy taki post ukazał się w grudniu
@jukel: ale czasy ps4 to jest właśnie 2013. zaprojektowana tak by uciagala gry przez najbliższe kilka lat.
@jukel: no nie ale tej gpu bliżej do czasów ps5 niż ps4 xD
Ponawiam pytanie, miałem PS5 4 lata przed premierą kupić? :) moje gpu też zostało zaprojektowane żeby uciągało gry przez najbliższe kilka lat, zaraz pęknie 8.
„no nie ale tej gpu bliżej do czasów ps5 niż ps4 xD”
Nie.
„nawet nie wiem co to i Google nic na ten temat nie mówi xd ale ja
@jukel: Pececiarze z mikromóżdżkami, wszystko byście oddali pod kontrolę korpo, nawet głupie gierki. Tymczasem konsolowe gigachady mają półki wypełnione płytami, których nikt im nie może odebrać.
Tez tak myslalem dopoki nie kupilem konsoli. W rzeczywistosci jest to kompletnie
„przecież to gpu to Ci może na 2 lata starczy, żeby pograć w topowe gry na high„
A PS5 w którym jest znacznie słabszy układ OPARTY NA TEJ SAMEJ ARCHITEKTURZE AMD wystarczy na lata?
„Ty piszesz, ze na gpu z czasów ps4 grasz w gry z czasów ps5”
Bo tak jest? Nie moja wina, że nie traktujesz 2016 jako czasów ps4
„wcześniej, ze za 1800 można złożyć
@yhbgrobdoivbvwamsv: Na wykopie mitomania odnośnie pieniędzy wszechobecna jak zawsze.
Moja dziewczyna kupiła kompa za 7k i wszystko idzie na najwyższych, ale na wykopie wiadomo, kompy dobre sie zaczynają od 50 000zł.
@jukel: pytanie w jaki sposób je uciaga xD bo moje topowe jak na swoje czasy gpu dławi się na współczesnych indykach w 4k xD
@jukel teraz jap obawiam pytanie. jakie mikropłatności masz na konsoli?
@panczekolady: Do czasu. PS5 już teraz ma dwie wersje, jedna jest z napędem i druga bez, to pierwszy krok w stronę kupowania samych kluczy na gry bez pudełek a decyzja konsumentów liczy się tylko w USA. Ci zawsze wybiorą co im wygodniej a nie co ekonomiczniejsze. Tymczasem ja już nie będę musiał z nikim dyskutować co będzie czy
@ZielonyRozpustnik: bycie nieogarniętym technologicznie na tyle żeby nie umieć poskładać kompa bez spalenia przypadkiem komponentu to nie jest coś z czego powinno się być dumnym.
@ZielonyRozpustnik: Bo po pierwsze zdarza się, że indyki są #!$%@? zoptymalizowane w porównaniu do półki
Co do mikropłatności, multiplayer jest już darmowy na konsolach?
„zmyliłeś mnie tym wyświetlaczem pulpitu. no tak, będę sobie kupował dodatkowe gpu i zagracał pokój bo przecież nie ma alternatywy takiej jak zintegrowane gpu w procesorze xD”
Jest, ale nie jest to powód żeby dyskredytować mega budżetowy procesor. Już sam argument ze zdechniętym gpu był śmieszny. Wyświetlacz pulpitu można