Wpis z mikrobloga

@bo-banley:
jakie żałosne jest robienie z mediów publicznych przechowalni dla nieudaczników. 25 lat czytania tekstu z kartki w tvp, 6 lat porażek w mediach prywatnych a teraz wraca z emerytury dalej doić to samo. TKM na pełnej.
  • Odpowiedz
@muchatse Orłoś przez ten czas prowadził szkolenia dla firm o tym jak występować publicznie i miał całkiem dobre zainteresowanie, sam miałem okazję go w ten sposób poznać.
  • Odpowiedz
  • 0
@bo-banley ciekawe co mają robić coroczni absolwenci dziennikarstwa kiedy takie Orłosie, Marki Sierockie okupują stanowiska po dziesiątki lat. Chętnie bym zobaczył jakieś nowe twarze.
  • Odpowiedz
Orłoś przez ten czas prowadził szkolenia dla firm o tym jak występować publicznie i miał całkiem dobre zainteresowanie

@whiskas: Nie wiem jak jego szkolenia, ale ok 15 lat temu, za koncówki licbazy wygrałem w jakimś g---o-konkursie polonistycznym spotkanie z Orłosiem i wspólny obiad. Ja jebix, prywatnie sprawiał wrażenie typu pijanego wujka-gawędziarza z wesela. Gadał jakieś historie bez ładu i składu które nie miały ze sobą żadnego związku, poza wspólnym morałem:
  • Odpowiedz